Svensk Fastighetsförmedling
Nyhet Bransch 28 oktober 2020

Nu kan alla anställda bli ägare i Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling blir den första mäklarkedjan att bjuda in samtliga medarbetare, över 1200 personer, att bli delägare i företaget.

Det var den första oktober i år som Svensk Fastighetsförmedlings styrelse fattade det formella beslutet om att göra en riktad nyemission till koncernens anställda (över 1 200 personer), vilket möjliggör för dem att gå in och bli delägare i företaget. Men enligt styrelseordförande Håkan Hellström har visionen funnits ända sedan 2015.

– När vi förvärvade Svensk Fastighetsförmedling från DNB var visionen att på alla plan vara den ledande oberoende mäklarkedjan. Vi ville skapa ett unikt företag där alla medarbetare skulle vara fullt delaktiga och fullt ut styras av en gemensam vision. Sen dess har utvecklingen rört sig i rätt riktning och idag har vi ett välmående bolag som är väl positionerat för nästa steg. Nu är tiden mogen där vi ger alla i koncernen den unika möjligheten att bli delägare. Den resan vill vi självklart ha med så många som möjligt på, säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Ta del av hela pressmeddelandet här
 

Skapad 28 oktober 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Branschen Fastighetsmäklare