Mäklarsamfundet 1919-2019

100_loggan1.jpg


Vilket dunderår! 2019 är året då Mäklarsamfundet fyllde hundra och vi vill tacka alla som kommit till våra firanden landet runt.

Vad har Göteborg, Malmö, Sundsvall, Luleå, Växjö och Örebro gemensamt? Alla är platser som Mäklarsamfundets roadshow och hundraårsjubileum 2018/2019 hölls på, förstås. Efter en lyckad turné med fantastisk inspiration från föreläsaren Paolo Roberto, Mäklarsamfundets kunniga jurister, Kundvägledarna och ett par riktiga pangmiddagar och mingel kan vi inte göra något annat än att säga ett stort TACK till alla mäklare därute som bidragit med en massa glädje och insikter.
 

Jubileumsåret avslutades med Århundradets Mäklarfest i Stadshuset den 24 maj. Se eventfotografens bilder här och övriga bilder här.

Du som var i Stadshuset kommer ihåg den som en av kvällens höjdpunkter. Du som inte var där har garanterat hört talas om den ändå. Just det, det är låten "Mäklarens fel" vi menar. Låtens text är skriven av Mäklarsamfundets jurister och inte nog med det, det är hela juridikavdelningen som sjunger, anförda av chefsjurist Jonas Anderberg.

 

Skapad 25 januari 2019
Uppdaterad 16 mars 2023