Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Henrik Fällman
Medlem
21 september 2023
Mspecs har fått en ny Key Account Manager! Med sex års erfarenhet som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling och tidigare inom IT-branschen är Henrik väl rustad för att hjälpa Mspecs kunder att uppnå sina mål. Han kommer även vara den som inleder dialogen när nya mäklarkedjor överväger att byta till Mspecs Mäklarsystem, och hans team står redo att ta emot dig som kund.
Jennie Bråthén
Medlem
21 september 2023
Jennie Bråthén är mäklaren som valde rätt utbildning – men fel nisch. Efter att ha stormtrivts under utbildningen märkte hon att allt jobb på kvällar och helger tärde på krafterna. När livet tog en oväntad vändning introducerades hon i stället till gårdsmäkleriet och hittade hem. Läs intervjun med Jennie där hon berättar om vilka egenskaper en gårdsmäklare bör ha, vilka fördomar hon möter och hur en vanlig arbetsdag ser ut.
Mäklarpanelen
Medlem
21 september 2023
Mäklarsamfundets mäklarpanel är tillbaka. Våra första paneldeltagare är fastighetsmäklarna Anders Larsson, Jennie Hallonqvist och Ester Sundin Hemström och den här gången svarar de på frågan om vad deras absolut roligaste minne från deras tid som fastighetsmäklare är.
Linus Lindholm
Medlem
7 september 2023
Fastighetsmäklare på dagen – dansbandskung på natten. Mäklarsamfundet har intervjuat Linus Lindholm – som gjort succé med projektet Danzbanderz – om den stundande livepremiären, att kombinera två krävande sysselsättningar och att tilldelas en guldskiva.
Mäklarpanelen
Medlem
7 september 2023
Det är debut för Mäklarsamfundets mäklarpanel, där fastighetsmäklare över hela landet besvarar frågor om yrket och branschen. Först ut i panelen är Anders Larsson, Jennie Hallonqvist och Ester Sundin Hemström, som svarar på vilken yrkesfråga som alltid dyker upp när de är bortbjudna på middag.
Branschdagen på Berns
Bransch, Medlem
24 augusti 2023
Den 23 november är det dags. Då är branschdagen på Berns äntligen tillbaka – och vi ser fram emot att träffa dig på årets mest självklara mötespunkt för hela branschen. Vi förväntar oss fullt hus så läs vidare för att ta reda på när anmälan öppnar.
Ny höst med Mäklarsamfundet
Bransch, Medlem
24 augusti 2023
Är du den som tycker att sommaren redan är över, eller lever det hägrande löftet om några kvällar på balkongen kvar? Oavsett så vill vi på Mäklarsamfundet göra dig redo för en ny och spännande höst – och har sammanställt några av de stora händelser som du har att se fram emot.
Oskar Öholm
Bransch, Medlem
3 juli 2023
Rekryteringen av en ny vd och koncernchef för Mäklarsamfundet är klar. Oskar Öholm tillträder tjänsten senast vid årsskiftet. Uppdraget är att ta ytterligare steg för att stärka såväl medlems- som samhällsnyttan och att arbeta för en väl fungerande bostadsmarknad.
Glenn Hammarström
Medlem
15 juni 2023
Mäklarsamfundet har intervjuat Glenn Hammarström som är aktiv i Småland/Blekinge-kretsen. Han berättar både om sitt kretsengagemang och vikten av att nätverka och utbyta kunskap även med branschkollegor som är aktiva under andra varumärken, och vilka de viktigaste framtidsfrågorna för branschen är enligt honom.
Branschdag på Berns
Medlem
15 juni 2023
Äntligen! Mäklarsamfundets efterlängtade branschdag är tillbaka – och vi är glada över att kunna presentera ett datum för dig att markera i kalendern med din mest sprakande glitterpenna redan nu. Vi utlovar en maxad dag och kväll där hela branschen kan samlas under samma tak – och som om inte det vore nog, en konferencier utöver det vanliga.