Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Medlemsavgifter
Medlem
28 november 2019
Mäklarsamfundets medlemsregister - har du bytt namn, adress eller arbetsplats under året?
Personuppgifter Mäklarsamfundet
Medlem
14 november 2019
Mäklarsamfundets medlemsregister - har du bytt namn, adress eller arbetsplats under året?
Medlem i Mäklarsamfundet
Medlem
17 oktober 2019
Som medlem i Mäklarsamfundet är du i gott sällskap. Vi samlar nämligen ungefär 84% av fastighetsmäklarkåren. Men vad får du egentligen ut av ditt medlemskap och hur bidrar det till mäklarnytta? Kolla in vår senaste film!
Medlemsundersökning
Medlem
3 oktober 2019
Som medlem i Mäklarsamfundet har du nyligen fått mail om att delta i årets branschundersökning. Undersökningen fokuserar på dina villkor och förutsättningar som fastighetsmäklare och hur du ser på din arbetssituation. Resultatet ligger till grund för rapporten Fakta & Nyckeltal, en av Mäklarsamfundets mest populära och efterfrågade rapporter. För att rapporten fortsatt ska vara den främsta kunskapskällan om branschen och mäklarnas villkor krävs en hög svarsfrekvens. Därför är det både viktigt och väldigt uppskattat att du besvarar den.
Datum för utträde
Medlem
19 september 2019
Begäran om utträde insändes skriftligen till Mäklarsamfundet, Box 1487, 171 28 Solna. Utträde ska begäras senast 1 december 2019 för att du inte ska bli betalningsskyldig för 2020.
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
6 september 2019
Du som var på hundraårsjubileet i Stadshuset kommer ihåg den som en av kvällens höjdpunkter. Du som inte var där har garanterat hört talas om den ändå. Just det, det är låten "Mäklarens fel" vi menar. Låtens text är skriven av Mäklarsamfundets jurister och inte nog med det, det är hela juridikavdelningen som sjunger, anförda av chefsjurist Jonas Anderberg.
Mäklarsamfundet - talkshow
Medlem
6 september 2019
I huvudet på din kund - en talkshow med Mäklarsamfundets kundvägledare Magnus Bäckström och Hemnets Sales Director Pierre Bergström.
Mäklarsamfundets fastighet på Kungsholmen
Medlem
25 juni 2019
Efter en lång och tidvis tuff förhandling förvärvade Mäklarsamfundet den 19 juni fastigheten Vårdtornet 9 på Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten är byggd på 1980-talet och innehåller 33 lägenheter och 3 lokaler. Fastigheten är lagd i det nybildade bolaget Mäklarsamfundet Fastigheter AB.
Semester
Medlem
14 juni 2019
Ännu en säsong med nyhetsbrev har lidit mot sitt slut och nu när solen sakta men säkert tågar in över Sverige och sprider allt mer värme får vi önska er läsare en riktigt glad sommar! Visserligen en sommar utan nyhetsbrevet Fastighetsmäklaren men kanske med en platta, padda, tidning eller god bok i solstolen eller hängmattan istället... Passa på att vila ut riktigt rejält nu så ses vi igen den 22 augusti!
Mäklarsamfundets styrelse
Medlem
29 maj 2019
Den 24 maj 2019 höll Mäklarsamfundet årsmöte på Hotel At Six i Stockholm. Inför årsmötet hölls en diskussion på temat ta kontroll över mäklarens egna marknad. Hemnets VD Cecilia Beck-Friis höll en presentation och Webtop Solutions bjöd på lunch och fika.