Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Mäklarsamfundet i möte med bostadsministern
Medlem
16 maj 2019
Nyligen mötte Mäklarsamfundet finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP). Syftet med mötet var att lyfta fastighetsmäklarbranschens prioriterade frågor och öka statsrådets kunskap om vår bransch.
Mäklarsamfundets 100-årsfest i Stadshuset
Medlem
17 april 2019
Nu är det dags att passa på! Anmälningarna till Århundradets Mäklarfest i Stockholms Stadshus strömmar in och vi har inte många platser kvar – dessutom stänger vi anmälan om exakt en vecka, så vill du säkra din plats brinner det i knutarna.
Glad Påsk önskar Mäklarsamfundet
Medlem
17 april 2019
Häxor, kycklingar och godisharar. Men också en chans att vila ut. Vi pratar förstås om påsken, och är det några som särskilt behöver en tid för vila och återhämtning så är det förmodligen ni hårt arbetande mäklare. Så glad påsk till er från oss på Mäklarsamfundet, vi hörs igen efter påskhelgen!
Mäklarsamfundet 100 år
Bransch, Medlem
6 april 2019
Anmälningarna till #århundradetsmäklarfest i Stockholms Stadshus rasslar in och det märks att fastighetsmäklarna är taggade på fjädrar, ljuvlig livejazz, trerätters och dans in på småtimmarna i Gyllene Salen. Som ni vet vid det här laget fyller vi hundra och vill fira det med en fantastisk försommarkväll tillsammans med hela branschen. Mäklarsamfundets årsmöte hålls samma dag i samma stad, den 24 maj på Hotel At Six, Brunkebergstorg. Ta chansen att förena nytta med nöje! Gör din röst hörd på årsmötet och avsluta med en helkväll på Stadshuset.
Mäklarsamfundets årsmöte
Medlem
4 april 2019
Den 3 april skickades kallelse/dagordning samt styrelsens proposition till Mäklarsamfundets ordinarie årsmöte den 24 maj 2019 till samtliga medlemmar i Mäklarsamfundet. Separat även via epost till kretsarnas ordförande samt företrädare för företagsdelegaterna. Handlingarna är publicerade på Mäklarsamfundets webbplats.
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
7 mars 2019
Nu har vi nästan varit i hela Sverige. Nedslaget i Luleå den 21 mars är redan helt fullbokat, men misströsta ej! I våriga april rör vi oss nämligen åter nedåt i landet och besöker både Örebro och Växjö!
Årsmöte Mäklarsamfundet
Medlem
7 mars 2019
Det är dags att göra din röst hörd på Mäklarsamfundets årsmöte den 24 maj, precis innan århundradets mäklarfest! Årsmötet håller hus på At Six, Brunkebergstorg. Du kan bland annat vänta dig en debatt, lunch och en massa spännande diskussioner. Missa inte din chans!
Val till Mäklarsamfundet
Medlem
22 februari 2019
Vi söker framtida ledamöter till Mäklarsamfundets styrelse och behöver din hjälp. Känner du någon som, med kunskap, erfarenhet och engagemang, vill vara med och forma framtidens Mäklarsamfund?
Århundradets Mäklarfest
Medlem
22 februari 2019
Äntligen! Väntan är över. Nu är anmälan till århundradets mäklarfest, Mäklarsamfundets 100-årsjubileum på Stadshuset i Stockholm öppen. Det blir en elegant kväll i 1920-talets tecken. Skynda skynda och säkra din plats redan nu!
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
7 februari 2019
Den 21 februari anländer vi till Sundsvall med pompa, ståt och en kalasmiddag. Två veckor kvar innebär förstås att du bör skynda dig till anmälan och rota fram din bästa kavaj redan nu – för det är verkligen en superfest på gång. Men det vet ni ju redan, det hårda trycket gjorde att vi sålde slut på alla biljetter redan för flera månader sedan men nu har vi alltså ökat antalet platser så att du och dina kollegor får en andra chans! Som alltid har vi med oss hela paketet med informativa jurister, inspirerande Paolo Roberto och annat smått och gott. Kom och fira 100 år med oss och dina branschkollegor den 21 februari!