Nyheter

Sök enkelt efter nyheter genom att välja ett eller flera ämnesområden.

Kategori
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
7 mars 2019
Nu har vi nästan varit i hela Sverige. Nedslaget i Luleå den 21 mars är redan helt fullbokat, men misströsta ej! I våriga april rör vi oss nämligen åter nedåt i landet och besöker både Örebro och Växjö!
Årsmöte Mäklarsamfundet
Medlem
7 mars 2019
Det är dags att göra din röst hörd på Mäklarsamfundets årsmöte den 24 maj, precis innan århundradets mäklarfest! Årsmötet håller hus på At Six, Brunkebergstorg. Du kan bland annat vänta dig en debatt, lunch och en massa spännande diskussioner. Missa inte din chans!
Laptop
Medlem
1 mars 2019
Just nu fungerar inte kopplingen mellan sajten och vårt medlemsregister. Det innebär att varken medlemslogin, sök mäklare eller anmälan till kurser fungerar för tillfället. Vi ber om ditt tålamod och arbetar på att lösa problemet så snabbt som möjligt.
Val till Mäklarsamfundet
Medlem
22 februari 2019
Vi söker framtida ledamöter till Mäklarsamfundets styrelse och behöver din hjälp. Känner du någon som, med kunskap, erfarenhet och engagemang, vill vara med och forma framtidens Mäklarsamfund?
Århundradets Mäklarfest
Medlem
22 februari 2019
Äntligen! Väntan är över. Nu är anmälan till århundradets mäklarfest, Mäklarsamfundets 100-årsjubileum på Stadshuset i Stockholm öppen. Det blir en elegant kväll i 1920-talets tecken. Skynda skynda och säkra din plats redan nu!
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
7 februari 2019
Den 21 februari anländer vi till Sundsvall med pompa, ståt och en kalasmiddag. Två veckor kvar innebär förstås att du bör skynda dig till anmälan och rota fram din bästa kavaj redan nu – för det är verkligen en superfest på gång. Men det vet ni ju redan, det hårda trycket gjorde att vi sålde slut på alla biljetter redan för flera månader sedan men nu har vi alltså ökat antalet platser så att du och dina kollegor får en andra chans! Som alltid har vi med oss hela paketet med informativa jurister, inspirerande Paolo Roberto och annat smått och gott. Kom och fira 100 år med oss och dina branschkollegor den 21 februari!
Mäklarsamfundets kundvägledare
Medlem
24 januari 2019
Det finns mycket som kan påverka bankens vilja att bevilja lån för bostadsköpare. Till exempel om köpet avser en bostad i en liten bostadsrättsförening. Vad bör du som mäklare tänka på när det gäller köparens finansiering vid förmedling i små bostadsrättsföreningar?
Mäklarsamfundet 100 år
Medlem
24 januari 2019
”Det här är det bästa ni har anordnat”. Superlativen har haglat i samband med vårt 100-årsjubileum som redan har firats i Göteborg och Malmö. Den 21 februari är det dags för ett nedslag i Sundsvall, så vi tar helt enkelt med oss hela paketet – med grymma jurister, en supermiddag och till och med självaste Paolo Roberto och hans inspirerande föreläsning – upp till norr! Kom och fira 100 år med oss och dina branschkollegor!
Faktura
Medlem
10 januari 2019
Imorgon, fredag 11/1 skickas fakturorna för medlemskap, ansvars- och rättsskyddsförsäkring ut. För att undvika fel och misstag ska alla frågor om årsfakturan och eventuella ändringar dokumenteras skriftligt. Alla frågor om din årsfaktura ska därför mejlas till service@maklarsamfundet.se
Björn Wellhagen
Medlem
10 januari 2019
”Det här är det bästa ni har anordnat”. Superlativen har haglat i samband med vårt 100-årsjubileum som redan har firats i Göteborg och Malmö. Nu är det dags för ett nedslag i Sundsvall, så vi tar helt enkelt med oss hela paketet – med grymma jurister, en supermiddag och till och med självaste Paolo Roberto och hans inspirerande föreläsning – upp till norr! Kom och fira 100 år med oss och dina branschkollegor!