Hemnet är Sveriges största bostadsplattform

Sedan starten 1998 har Hemnet utvecklats till Sveriges populäraste bostadsplattform och en självklar mötesplats för fastighetsmäklare, bostadssäljare och köpare. Hemnet vill skapa förutsättningar för fler, bättre och effektivare affärer för bostadsmarknadens olika aktörer - med en rörligare och mer tillgänglig bostadsmarknad som ledstjärna.

hemnetny_loggaitext_350px.png

Det görs genom att bygga de bästa sökverktygen för köpare att hitta sina drömbostäder, förenkla mäklarnas vardag genom effektiv marknadsföring och ge bostadssäljarna innovativa möjligheter att nå fler spekulanter. Helt enkelt göra 
Varje månad får Hemnet över 60 miljoner besök. Det gör Hemnet till den bostadsplattform i landet med i särklass mest trafik. Genom att annonsera en bostad på Hemnet nås fler köpare än någon annanstans, och den som letar efter sitt nya drömhem har stor chans att hitta det genom Hemnet - där publiceras över 200 000 bostadsannonser varje år.

Hemnet byggs tillsammans med fastighetsmäklarbranschen

Ett tätt samarbete med mäklarbranschen är en viktig komponent i Hemnets framgång. Det faktum att det enbart är mäklade bostäder som annonseras på Hemnet är en väsentlig anledning till att innehållet håller mycket hög kvalitet. Därför går vägen till Hemnet för den som vill annonsera sin bostad via en fastighetsmäklare. 

Det är mäklaren som är expert på vad din bostadsförsäljning behöver för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en bra affär. Som bostadssäljare har man också möjligheter att själv kunna påverka sin annonsering på Hemnet - läs mer om det under Annonsera bostad på Hemnet.

Full koll på bostadsmarknaden genom Hemnets nyhetsbrev

För den som vill hänga med i det senaste – missa inte Hemnets nyhetsbrev. Börja prenumerera nu.

Inspireras av drömmiga boenden i Hemnets sociala kanaler

Varje dag går Hemnet igenom den skatt av bostadsannonser som finns där och plockar ut de allra mest inspirerande, udda och speciella hemmen för att dela med sig av i deras sociala kanaler. Gör som tiotusentals andra - följ Hemnet på Instagram eller Facebook.

Läs mer om Hemnet på deras företagshemsida hemnetgroup.se.

 

 

 

 

Skapad 9 juli 2018
Uppdaterad 21 mars 2022