Josephine Lundmark
Nyhet Bransch 25 mars 2021

Årets Mäklarstudent 2021 är korad

SkandiaMäklarna och Universum delar årligen ut priset Årets Mäklarstudent. I år blev vinnaren Josephine Lundmark från Linköping. Mäklarsamfundets utbildningsansvarige Eva Prien satt i juryn och tycker att utmärkelsen är på sin plats.

Den 18 mars delades priset ut till Årets Mäklarstudent 2021. För att uppmärksamma framtida talanger delar SkandiaMäklarna tillsammans med Universum årligen ut detta pris. Tävlingen riktar sig till alla som studerar till fastighetsmäklare på heltid och precis som vi brinner för mäklaryrket, skriver SkandiaMäklarna i ett pressmeddelande.

Eva Prien, som jobbar som utbildningsansvarig på Mäklarsamfundet, satt i juryn.

–    Det är väldigt roligt att sitta i juryn. Det är alltid spännande att träffa studenter som är på väg in i branschen. Hur ser de på framtiden och vilka tankar driver dem.

Årets mäklarstudent 2021 är Josephine Lundmark från Linköping. Josephine läser till mäklare via distansutbildningen Lexicon. Motiveringen lyder:

Genom sin respekt för bostadsaffären och alla stora känslor den kan medföra för säljare och köpare har Årets Mäklarstudent ett genuint engagemang att hålla en hög kvalité och skapa trygghet för alla kunder. Detta genom att vara sig själv. Här finns en enorm målmedvetenhet och ett stort intresse för bostadsmarknaden i stort.

Eva Prien var en av jurymedlemmarna som förordade just Josephine.

–    Det var många bra kandidater i år. Josephine stack ut då hon var väldigt medveten och trygg i sin roll som blivande fastighetsmäklare. Jag förordade henne då jag vet att hon kommer bidra med att stärka fastighetsmäklarnas anseende, ett område som jag tycker alla kandidater bör kunna svara på hur de vill bidra till.

Josephine själv är stolt och glad över priset och svarar på frågan om vad nyckeln till hennes framgång egentligen är.

–    Jag tror att nyckeln till min framgång är dels den erfarenhet jag besitter från tidigare yrken, men också att jag sätter upp mål och vågar satsa helhjärtat på det jag tror på, säger Josephine i SkandiaMäklarnas pressmeddelande som du kan ta del av i sin helhet här.

Skapad 25 mars 2021
Uppdaterad 27 februari 2023
Utbildning Branschen