Förhandlingsteknik för fastighetsmäklare
Nyhet Utbildning 3 september 2020

Förhandlingsteknik för fastighetsmäklare 7 oktober

Med effektiv förhandlingsteknik blir du en bättre mäklare, får goda affärsresultat och skapar varaktiga kundrelationer. Du får här praktiska metoder som direkt kan användas i ditt arbete som mäklare, och i de flesta situationer där människor fattar beslut.

Vill du få fler uppdrag?
Vill du göra bättre affärer?
Vill du skapa långsiktiga kundrelationer?

Pris medlemmar: 4 900 kr + moms 
Pris övriga: 5 800 kr + moms
Antal: Max 16 pers
Var: Digitalt via Zoom kl 9.00-16.30

Förhandling handlar i grund och botten om hur vi människor fungerar och fattar våra beslut. Det är därför tillämpbart i de flesta kommunikativa sammanhang. Psykologi, påverkan, marknadsföring, retorik, och konflikthantering är några av förhandlingsteknikens centrala delar. Så oavsett om det handlar om avtalsförhandling, affärsförhandling eller att sälja bilen på blocket, så kan du effektivt använda dessa färdigheter.

Vi går igenom teori, praktik och tränar upp våra färdigheter. Du kommer förstå hur du själv fungerar i en förhandlings- och beslutssituation, och hur du påverkar och påverkas när du förhandlar i din mäklarroll.

Metoderna bygger på den senaste vetenskapen inom psykologi och beslutsfattande och har dokumenterade resultat.

Utbildningens innehåll
Förhandlingens grunder
Påverkan
Förhandlingens faser
Strategier och tekniker
Retorik
Kroppsspråk
Övningar och träning

Målsättning
Efter utbildningen kommer du direkt att kunna göra bättre affärer, skapa goda kundrelationer och formulera effektiva budskap. De kommer att förstå hur en förhandlingsprocess är uppbyggd och lära dig en mängd effektiva förhandlingsverktyg. Dessa kan användas omgående i ditt jobb som mäklare. Med kunskap och inspiration vill vi visa att det är roligt och nödvändigt att förhandla.

Kursledare
Joakim Aare
Joakim är grundare och kursledare på Yesbridge, som är inriktat på förhandlingsträning. Han är nationalekonom med specialisering inom förhandlingsteknik och ekonomisk psykologi och drivs av en stor fascination för hur vi människor fungerar och fattar våra beslut. Joakim har under de senaste 10 åren utbildat och tränat flera av Sveriges största företag och organisationer i förhandlingsteknik. Med erfarenheter från komplexa affärsförhandlingar och medling hos Polisen finns ett kunnande inom alltifrån säljförhandlingar till konfliktlösande förhandlingar. Bland uppdragsgivarna finns bland andra Nordea, Sveriges Ingenjörer, Nobia och Chef.


Anmäl dig via mail till utbildning@maklarsamfundet.se

Skapad 3 september 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Utbildning