Fastighetsmäklarna ABC
Nyhet Bransch 20 maj 2020

Några dagar kvar – sen får ni möta Fastighetsmäklarna ABC!

Ni kan det vid det här laget. Mäklarsamfundet och Fastighetsmäklarförbundet går i vecka 23 live med vår kampanj Fastighetsmäklarna ABC, ämnad att stärka fastighetsmäklarbranschens anseende.

Vi är otroligt glada över de lovord och den pepp som vi har fått från er medlemmar sedan vi avslöjade konceptet och hoppas att Janne och Didi kan förmedla den kunskap om fastighetsmäklarbranschen som ibland kan saknas i Sverige. Vi hoppas också att vi kan väcka sympatier, som verkligen visar varför fastighetsmäklare behövs för människor som är i närheten av sitt livs största affär.

Men för att göra så att kampanjen blir så lyckad som möjligt, så uppmanar vi självklart er till att följa fastighetsmaklarna_abc på instagram för att dela vidare, gilla och kommentera det som ni tycker är viktigt! Vi blir också glada om ni kommer med feedback till oss, då det handlar om en långsiktig kampanj som kommer att pågå under en lång tid med flera inspelningstillfällen och mycket skruvande längst vägen – allt för att säkerställa att vi landar så rätt som möjligt! 

Vi är dock otroligt nöjda med materialet vi går ut med nu, i ett första skede och längtar efter att få höra från er vad ni tycker!
 

Skapad 20 maj 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Branschen