Fredrik Hartman och Carl Schumacher
Nyhet Bransch 24 mars 2022

Erik Olsson-mäklare startade insamling och reste till Ukraina

Att starta en insamling för flyktingarna i Ukraina började som en tanke mellan ett par mäklare från Erik Olsson Fastighetsförmedling i Västra Göteborg och Kungsbacka. De önskade fylla en lastbil med förnödenheter med destination Ukraina och Polen. Efter ett internt telefonsamtal med informationschefen hade teamet snabbt hela EO:s stöd, skriver Erik Olsson i ett pressmeddelande.

Fredrik Hartman och Carl Schumacher som båda arbetar som mäklare på Erik Olsson i vanliga fall, projektledde och samordnade insamlingen. Insamlingen gick så bra att de åkte ner med tre stora lastbilar med förnödenheter och humanitär utrustning. En lastbil som var fullastad med medicin åkte ända till Kiev, skriver Erik Olsson i ett pressmeddelande.

När de summerar resan känner teamet att det varit ett lyckat projekt som förhoppningsvis underlättat för många i en svår situation.

– Det var hjärtskärande att se familjer, som i det flesta fall bestod av mammor och barn komma över gränsen, trötta och förtvivlade. Vi hade sparat några nallar att kunna dela ut och barnen blev så glada att få något mjukt att krama efter den långa resan, säger Fredrik Hartman i pressmeddelandet.

Läs hela pressmeddelandet från Erik Olsson här.

Skapad 24 mars 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Branschen