Oskar Öholm
Nyhet Bransch 3 juli 2023

Oskar Öholm ny vd för Mäklarsamfundet

Rekryteringen av en ny vd och koncernchef för Mäklarsamfundet är klar. Oskar Öholm tillträder tjänsten senast vid årsskiftet. Uppdraget är att ta ytterligare steg för att stärka såväl medlems- som samhällsnyttan och att arbeta för en väl fungerande bostadsmarknad.

- Fastighetsmäklarbranschen och Mäklarsamfundet besitter djup kunskap om svensk bostadsmarknad och hushållens bostadsdrömmar. När rörlighet och trygghet på bostadsmarknaden står högt upp på samhällsagendan behöver den kunskapen nå ut till fler, både i politiken och i samhällsdebatten i stort. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till att stärka Mäklarsamfundets arbete för en väl fungerande bostadsmarknad, säger Oskar Öholm.

Oskar Öholm har stor erfarenhet från både näringsliv, politik och samhällsdebatt. Idag är han vd för medlems- och branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm.

- Efter en mycket gedigen rekryteringsprocess känner vi oss stolta över att kunna presentera Oskar Öholm som Mäklarsamfundets nya vd och koncernchef. Oskar kombinerar lång erfarenhet från fastighetsbranschen med imponerande erfarenhet från politikområden som är centrala för vår bransch. Vi ser fram emot att fortsätta Mäklarsamfundets och fastighetsmäklarbranschens utveckling tillsammans med Oskar, säger Anders Edmark, Styrelseordförande Mäklarsamfundet.

Oskar Öholm tillträder sin tjänst senast vid årsskiftet.

Skapad 3 juli 2023
Uppdaterad 3 juli 2023
Mäklarsamfundet Ny på jobbet Branschen