Joakim Spåre
Nyhet Bransch 12 januari 2023

Det här är Joakim Spåre, ny produktägare för Mspecs

”Tillsammans med våra duktiga medarbetare, drivna kunder och vassa samarbetspartners ska vi nå nya höjder.” Så säger Joakim Spåre, Mspecs mäklarsystems nya produktägare. Joakim kommer närmast från Bjurfors.

Joakim har en gedigen erfarenhet från mäklarbranschen och kommer senast från Bjurfors där han arbetat i 15 år. 

I den tidigare rollen, Chef Affärsstöd, har Joakim bland annat drivit kundvårdsavdelning, säljstödsavdelning samt varit utbildningsansvarig och arbetat med etablering av nya kontor för Bjurfors i Skåne. Joakim har även under lång tid fungerat som kravställare för Bjurfors mäklarsystem och har erfarenhet av att bland annat implementera olika systemlösningar.

På Mspecs kommer Joakim att axla rollen som produktägare efter Kenneth Fehrm. Kenneth kommer att finnas kvar i en roll som produktspecialist tills han lämnar för en välförtjänt framtid som pensionär till sommaren. 

Några ord från Joakim: 

- Jag brinner för att effektivisera vardagen för alla i branschen, framför allt för våra slutanvändare, dvs fastighetsmäklare och säljsupport/assistenter. Mspecs är redan mycket välutvecklat, men det finns alltid potential att göra systemet ännu bättre. Tillsammans med våra duktiga medarbetare, drivna kunder och vassa samarbetspartners ska vi nå nya höjder och jag ser fram emot att se vad vi kan skapa tillsammans.
 

Skapad 12 januari 2023
Uppdaterad 20 februari 2023
Mspecs Ny på jobbet