Cecilia Nilsson
Nyhet Bransch 4 maj 2023

Mäklarsamfundet rekryterar bostadspolitisk analytiker

Cecilia Nilsson har rekryterats som bostadspolitisk analytiker till Mäklarsamfundet. Cecilia kommer närmast från rollen som politisk sekreterare för Centerpartiet i Sundbyberg, där hon arbetade med bostadspolitik i den styrande Sundbybergsmajoriteten. Cecilia tillträdde sin tjänst den 2 maj

– Cecilias erfarenhet av bostadspolitik och kommunikation på kommunal nivå kommer att skapa medlemsnytta genom att göra Mäklarsamfundets opinions- och påverkansarbete ännu mer effektivt och synligt, säger Joakim Lusensky, analys- och kommunikationschef Mäklarsamfundet.

Cecilia Nilsson kommer närmast från en roll som politisk sekreterare för Centerpartiet i Sundbyberg där hon bland annat har arbetat med stadsutveckling och bostadsfrågor. Dessförinnan studerade Cecilia vid Lunds universitet där hon läste en masterexamen i Europastudier och en kandidatexamen i mänskliga rättigheter. Med sin bakgrund i mänskliga rättigheter kommer Cecilia att stärka Mäklarsamfundets samhällspolitiska arbete med hållbarhetsfrågor.

– Det känns jätteroligt att ansluta till Mäklarsamfundet och få bidra till arbetet för en välfungerande bostadsmarknad där fler får möjlighet att förverkliga sin bostadsdröm, säger Cecilia Nilsson, bostadspolitisk analytiker Mäklarsamfundet.

I sin roll som bostadspolitisk analytiker kommer Cecilia att skriva rapporter och analyser, arbeta med att sprida kunskap om bostadsmarknadsfrågor och utveckla idéer för en mer välfungerande bostadsmarknad där fler kan flytta, tryggt och enkelt, när de önskar och behöver.
 

Skapad 4 maj 2023
Uppdaterad 4 maj 2023
Ny på jobbet Mäklarsamfundet