Hamon Moravejzadeh
Nyhet Bransch 1 december 2022

Möt Mäklarsamfundets nya video- och innehållsproducent

Mäklarsamfundets kommunikationsavdelning växer och det senaste tillskottet är Hamon Moravejzadeh, video- och innehållsproducent med mångårig bakgrund från produktionsbranschen. Han kommer att stärka vår externa och interna kommunikation och vara en pusselbit som kommer att göra avtryck både för dig som medlem och i vårt viktiga opinions- och påverkansarbete.

Välkommen Hamon! Vad lockade med rollen som Mäklarsamfundets video- och innehållsproducent?

Tack! Det som lockade allra mest är att få vara med och påverka frågor som jag tycker är intressanta och viktiga samt de kreativa möjligheterna i att få starta upp en gedigen videoverksamhet tillsammans med Mäklarsamfundets kommunikationsavdelning.

Vilka har varit dina intryck av Mäklarsamfundet och branschen hittills?

Hittills har jag bara haft positiva intryck. Det finns ett stort engagemang för fastighetsmäklarbranschen, medlemmarna och bostadsfrågorna. Dessutom är kollegorna så himla jordnära och kompetenta inom sina respektive områden.

Berätta om din bakgrund, vad har du jobbat med tidigare?

Jag har länge jobbat med rörligt innehåll och en mängd olika Tv-produktioner enda sedan tonåren. Jag har även jobbat lite inom akademin som seminarielärare i teoretisk filosofi. Men sedan insåg jag att video är det jag vill satsa helhjärtat på vilket har lett mig in på den här banan.

Vad hoppas du kunna bidra med?

Jag vill bidra till en ökad medvetenhet kring Mäklarsamfundets viktiga arbete samt på samma gång få oss att se riktigt bra ut i den processen.

Vad blir det första du kommer ta tag i?

Skapa rätt tekniska förutsättningar för att kunna skapa vassa videoproduktioner och lära känna så många jag kan!

Beskriv ditt drömboende!

Ett arkitektritat hus i skogen på en liten skärgårdsö med 20 meter till stranden och bastun.

Skapad 1 december 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Ny på jobbet