Janette Cohen
Nyhet Bransch 17 juni 2021

Hon är Bosatt Costa Blancas nya VD

Bosatt Costa Blanca meddelade nyligen att Janette Cohen tillträder som ny VD. Vi har pratat med henne om det nya uppdraget och hur verksamheten i Spanien fungerar under pandemin.

Den första juni 2021 tillträdde Janette Cohen som ny VD för Bosatt Costa Blanca, efter att tidigare ha arbetat som deras CMO.

Grattis Janette! Hur känns det?

–    Jag ser verkligen fram emot att ta mig an uppdraget som VD för Bosatt Costa Blanca. Jag har varit med från starten 2017 och hoppas kunna bidra i min nya roll med min tidigare erfarenhet i ledande kommunikationsbefattningar på internationella företag.

Många läsare är nog nyfikna. Hur går det egentligen, såhär en bra bit in i pandemin?

–    Vi har börjat året starkt med en rekordomsättning och vi har höga mål där vi räknar med att dubbla vår omsättning jämfört med 2019. Vi har hektiska scheman med bokade visningar åt kunder som kommer ner i sommar, då framtiden kommer att öppna för fler. Dessutom jobbar fler på distans nu när arbetsgivare byggt system för det, så vi ser svenska köpare som kan testa på livet utomlands och samtidigt jobba kvar på sin arbetsplats digitalt.
 

Skapad 17 juni 2021
Uppdaterad 24 februari 2023
Ny på jobbet Internationellt