Mäklarsamfundets årsmöte 2024
Nyhet Medlem 30 maj 2024

Mäklarsamfundets årsmöte 2024

Så har ännu ett årsmöte gått av stapeln. Den här gången på hotell Jacy’z i Göteborg – med en fullspäckad agenda från morgon till kväll som innehöll allt från panelsamtal och debatter till själva årsmötet och efterföljande middag.

Den 23 maj hölls Mäklarsamfundets årsmöte 2024 på Jacy’z i Göteborg och vi är glada och stolta över att så många ville delta för att göra dagen och kvällen till en så fantastisk tillställning. 

Dagen inleddes med ett samtal om Hemnets relation till branschen och Mäklarsamfundet, med Mäklarsamfundets vd Oskar Öholm och Hemnets vd Cecilia Beck-Friis – lett av Mäklarsamfundets analys- och kommunikationschef Joakim Lusensky. 

Därefter fick publiken ta del av programpunkten “Mäklare då och nu – från fax till AI” där Jörgen Warberg, med mer än 50 års erfarenhet av yrket, delade med sig av sina bästa tips för en lång, hållbar karriär som fastighetsmäklare. 

Efter lunchen hölls ett panelsamtal där arbets- och anställningsvillkor i branschen avhandlades av en panel bestående av Felix Wikström, Julia Hult, Åsa Davidsson och Catarina Löfberg. 

Under själva årsmötet tilldelades Simon Svedlund ett förtjänsttecken och tidigare vice ordförande Håkan Hellström tackades av. Även Jonas Anderberg, koncernjurist, tackades av inför sin pension. 

Catarina Löfberg valdes in som ny vice ordförande och Stefan Andersson valdes in som ny styrelseledamot. 

Dagen avslutades med efterföljande middag och försommarfest och vi kan bara konstatera att det blev ett lyckat årsmöte även 2024 – tack till er som kom och bidrog till det.  

Nästa år ses vi i Stockholm den 22 maj. 

Skapad 30 maj 2024
Uppdaterad 30 maj 2024
Medlem Årsmöte Mäklarsamfundet