Mäklarpanelen
Nyhet Medlem 21 september 2023

Mäklarpanelens bästa minnen från karriären

Mäklarsamfundets mäklarpanel är tillbaka. Våra första paneldeltagare är fastighetsmäklarna Anders Larsson, Jennie Hallonqvist och Ester Sundin Hemström och den här gången svarar de på frågan om vad deras absolut roligaste minne från deras tid som fastighetsmäklare är.

Anders Larsson 

– Det är såklart inte det roligaste, men det mest betydelsefulla är nog när Pia Bertwig och jag räddade en äldre mäklare från att drunkna när vi var i Oman 2006 på Mäklarsamfundets juridikkurs. 

Jennie Hallonqvist

– Oj, det finns många... jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2004. Jag skulle säga att det som har varit roligast och har gett mig mest är alla fantastiska möten med olika människor.

Ester Sundin Hemström 

– Det absolut bästa minnet är när jag var nystartad och nominerad till årets nyföretagare. På galan där utdelningen av priserna skulle delas ut var även min blivande man nominerad. Ingen av oss vann årets nyföretagare det året, men vi fann varandra och var oskiljaktiga.  

Året därefter friade min man på samma gala och jag fick då gå upp och mottaga priset som årets nyföretagare. De första åren som nystartad mäklare gav nog mina finaste minnen. Men att vara mäklare ger mycket uppskattning av kunder, vilket alltid är det finaste man kan få.

Skapad 21 september 2023
Uppdaterad 21 september 2023
Medlem