Mäklarpanelen
Nyhet Medlem 29 november 2023

Mäklarpanelen: Därför Mäklarsamfundet

Mäklarpanelen är tillbaka och den här veckan har de fått frågan om varför de tycker att det är viktigt att vara medlem i Mäklarsamfundet. “En självklarhet att vara medlem i Sveriges största mäklarorganisation”, säger Emma Maurin som är en av paneldeltagarna.

Sandra Guerrero

Jag tycker det är viktigt att tillhöra en branschorganisation av många anledningar. Det ger en trovärdighet gentemot kunderna att man har ett skyddsnät bakom sig men också den juridiska expertisen som erbjuds både oss mäklare och köpare och säljare. För oss mäklare är det viktigt att hålla en bra gemenskap med branschkollegorna samt hållas uppdaterade i de juridiska frågorna.

Emma Maurin

Jag ser det som en självklarhet att vara medlem i Sveriges största mäklarorganisation, det ger mig trygghet och det är en stor fördel att kunna ta hjälp av deras jurister och experter med gedigen kunskap inom branschen samt kunna ta del av anpassade utbildningar. Jag är helt övertygad om att det även uppfattas som en trygghet för kunderna att man som mäklare är ledamot och medlem i Mäklarsamfundet.

Therese Backman

Det är viktigt att vara medlem i Mäklarsamfundet då man hålls uppdaterad om viktig information och fall som kan vara av vikt i sitt sätt att arbeta samt stöttning juridiskt av kompetenta jurister. Man kan erbjuda sina kunder hjälpande rådgivning från kundvägledarna bland mycket annat. 

Skapad 29 november 2023
Uppdaterad 30 november 2023
Medlem Mäklarsamfundet