Kenneth Fehrm
Nyhet Bransch 15 juni 2023

Kenneth Fehrm: “Stolt över att få ha varit del av ett fantastiskt team”

Efter tio år på Mspecs går nu produktchefen Kenneth Fehrm i pension. Kenneth har varit med från resans start och blivit tilldelad Mäklarsamfundets förtjänsttecken för sin gärning. Här berättar han om sina år i branschen, vad han är mest stolt över och vad han kommer att fokusera på nu.

Berätta om dina år i branschen!

Jag läste till mäklare 1988 och drev sedan ett kontor inom Svensk Fastighetsförmedling. Redan då blev jag engagerad i att ta fram Svensk Fastighetsförmedlings egna mäklarsystem, Sfinxen. Sen rullade det bara på efterhand som datatekniken förändrades. Mspecs är det femte mäklarsystemet som jag är med och tar fram, efter bland annat Capitex som ju så småningom blev Vitec mäklarsystem. Att ha varit med om Mäklarsamfundets satsning på Mspecs har varit fantastiskt, både att få tillhöra Mäklarsamfundet men också med det fantastiska team som jobbar med Mspecs.

Vad är du mest stolt över?

Att få ha varit en del av det fantastiska teamet som byggt upp Mspecs till vad det är idag.

Hur känns det nu när du ska gå i pension efter nästan 10 år på Mspecs?

Det känns bra. Nu kan jag ägna mig åt barnbarn och alla mina hobbys.

Vad har varit det bästa med att arbeta på Mspecs?

Det bästa har varit 2 saker, Mspecs-teamet och alla våra kunder.

Hur tror du att framtidens mäklarsystem ser ut?

Jag tror att hantverket fastighetsmäklare inte kommer att ändras så mycket. Man kommer alltid behöva ha en fastighetsmäklare. Däremot tror jag systemen kommer att erbjuda mer automatik och mobilitet. Till exempel möjligheten att på ett enklare sätt utföra saker i mobilen, man kommer att kunna prata med sina system, när man utfört en viss sak i systemet så hjälper systemet till att utföra en del andra saker automatiskt och så vidare.

Skapad 15 juni 2023
Uppdaterad 15 juni 2023
Mäklarsamfundet Mspecs