Årsmöte 2022
Nyhet Medlem 1 juni 2022

Mäklarsamfundets årsmöte 2022

Årsmötesklubban är nedpackad, den nya styrelsen är vald och lyckoruset efter padelturneringar och mingel börjar sakta men säkert att lägga sig. Ännu ett årsmöte har gått av stapeln – så här var vårt intåg på Ellery Beach House.

Att våra eventfixare på Mäklarsamfundet arbetat hårt för att få till ett riktigt bra årsmöte, det visste vi. Men att de i hemlighet även konspirerat med vädergudarna hade ingen någon aning om. På natursköna Ellery Beach House passade det förstås perfekt när vi smygstartade evenemanget redan den 18 maj, med mingel, golf och dessutom en spännande padelturnering – som till slut togs hem av Victor Ydrauw och Shervin Hashemi på Fastighetsbyrån Danderyd. Grattis till en välförtjänt vinst och tillhörande pokaler!

Den stora dagen, 19 maj, bjöd på lika härligt väder och inleddes med mingel med våra utställare och samarbetspartners som berättade om de tjänster de erbjuder för att underlätta för fastighetsmäklaren i vardagen. På plats var Hemnet, Visma/Webtop Solutions, Gar-Bo, Nordic Försäkring, Svensk Mäklarstatistik, Toyota, Vitec, WTW, Värderingsdata och Mspecs.

Vi hoppas att ni tog tillfället i akt och fortsatte dagen med spännande nya idéer snurrandes i huvudet. På tal om just nya idéer så fick medlemmarna även en introduktion till ett spännande utvecklingsprojekt som du som inte hade möjligheten att närvara snart kommer att få höra mer om – men inte i den här texten, så håll ögon och öron öppna.

Därefter höll Mäklarsamfundets jurister en föreläsning om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Föreläsningen väckte mycket engagemang och många riktigt bra frågor.  

Efter lunchen drog själva årsmötet igång. Där gicks verksamhetsberättelsen igenom, motioner behandlades och vi fick både chansen att välkomna och, mindre kul, säga farväl. Carina Pagil avtackades från sitt gedigna arbete i styrelsen och Björn Wellhagen som vd för Mäklarsamfundet, blickandes mot en välförtjänt pension. 

Därefter kunde de närvarande säga hej till Mäklarsamfundets tillträdande vd Jonas Rosén, som intog scenen för att presentera sig och, som faktiskt gjort sin första arbetsdag när du läser det här. Dessutom delades tre förtjänsttecken ut. De stolta och glada den här gången var Kenneth Ivarsson, Anders Persson och Håkan Hellström.

Stort tack till alla som kom och bidrog till att göra Mäklarsamfundets årsmöte 2022 till ett väldigt lyckat sådant – vi hoppas ni är lika nöjda som vi är!

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte

Padel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Skapad 1 juni 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Mäklarsamfundet