Guldhemmet
Nyhet Bransch 30 november 2023

Ta chansen att nominera till Guldhemmet 2023

Den 7 mars går Hemnets bostadsgala Guldhemmet av stapeln i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. För femte året i rad samlas bostadsbranschen för att tillsammans hylla och sätta strålkastarljuset på extraordinära prestationer under 2023, vilket känns mer angeläget än någonsin i år.

För att få en större förståelse för hur du som vinnare eller finalist kan dra nytta av Guldhemmet-utmärkelsen, har vi pratat med Emma Holke som är projektledare på Hemnet. Här listar hon tre starka skäl att nominera dig själv, ditt kontor eller dina kollegor. 

Uppmärksamhet och erkännande

Som finalist och vinnare av Guldhemmets priskategorier får du exponering och synlighet för en bred publik samtidigt som du blir hyllad och uppmärksammad i branschen. Det blir en kvalitetsstämpel som du kan använda i din marknadsföring.

Det kommer att framgå på ditt kontaktkort på Hemnet att du vunnit eller varit finalist i Guldhemmet – och synas i alla dina framtida annonser.

Ökad synlighet i Hemnets kanaler

På Hemnet når du Sveriges största och mest bostadsintresserade publik. Alla som besöker Hemnet kan ta del av nyheten om vem som tagit hem ett pris eller varit finalist i Guldhemmet. Du får även synlighet i vårt redaktionella nyhetsbrev, på guldhemmet.se samt i våra sociala kanaler. Det gör att du, dina kollegor eller ditt företag får en ökad exponering, utan att behöva göra någonting extra.

Galakväll och nätverkande

Du som blir finalist får komma kostnadsfritt på galan (värde 3000 kr), och du får bjuda en person som får gå på galan med dig. Du får uppleva en fantastisk galakväll med trerättersmeny och högklassig underhållning.

På galan får du träffa fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från olika företag och delar av landet. Det blir ett unikt tillfälle att utbyta erfarenheter och nätverka med andra som är aktiva inom branschen och knyta nya kontakter.

Du kan nominera i följande fastighetsmäklarpriser: 

Årets Mäklarpersonlighet
Årets Mäklarassistent
Årets Stjärnskott
Årets Mäklarkontor

Utöver det finns det fyra prestationspriser*: 

Årets Toppmäklare
Årets Husmäklare
Årets Lägenhetsmäklare
Årets Mäklarkedja

*Dessa baseras på Hemnets försäljningsstatistik och utgörs av samtliga inrapporterade sålda objekt.

Var med och tävla! 

Nomineringen är öppen fram till den 17 december 2023 – missa inte möjligheten att nominera dig själv, ditt kontor eller en kollega som förtjänar att uppmärksammas!

Läs mer och nominera på guldhemmet.se 
Följ oss på Instagram @guldhemmet

Skapad 30 november 2023
Uppdaterad 30 november 2023
Branschen