Felicia Idbrant
Nyhet Medlem 17 september 2020

Juristavdelningen förstärker – det här är Felicia Idbrant

Mäklarsamfundets juristavdelning har i veckan fått ett nytt tillskott i Felicia Idbrant, som närmast kommer från Familjens Jurist. Vi tog ett snack med henne om hur det känns, hennes bakgrund och vad hon ser fram emot att ta tag i här på Mäklarsamfundet.

Välkommen Felicia! Hur känns det hittills?

Det känns mycket bra och inspirerande. Jag har fått ett varmt välkomnande och är otroligt glad, ödmjuk och taggad inför det här jobbet. Det verkar finnas väldigt mycket driv och gemenskap här. 

Vad har du för yrkesbakgrund? 

Sedan jag tog juristexamen har jag till största del arbetat som biträdande jurist på Familjens Jurist. I min roll har jag främst lämnat rådgivning och biträtt privatpersoner i frågor som rör ekonomisk familjerätt och fastighetsrätt. 

Vad var det som lockade med just Mäklarsamfundet? 

Det var både Mäklarsamfundet som arbetsplats och arbetsuppgifterna i sig som lockade. Mäklarsamfundet ser jag som en spännande arbetsplats med höga ambitioner där det finns mycket kompetens. Att få arbeta med fastighetsrätten, då särskilt med mäklarjuridiken, i en social och utåtriktad roll tyckte lät som ett riktigt roligt jobb!

Vad är det första du kommer att ta tag i? 

Det är att försöka bekanta mig alltmer med kollegorna, lära känna de nya systemen och utveckla mina kunskaper inom rättsområdena.

Sist men inte minst: Vad är ditt drömboende? 

Jag måste säga att jag bor väldigt bra i min nuvarande lägenhet i Sundbyberg. Detta då jag älskar läget och har turen att ha mina närmsta vänner som grannar. Däremot hade jag inte tackat nej till en liten stuga vid vattnet bortom stadspulsen som ett komplement att kunna åka till ibland.
 

Skapad 17 september 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Ny på jobbet Mäklarsamfundet