Marie Martinsson
Nyhet Bransch 3 september 2020

Marie Martinsson ny VD för mäklarsystemet Mspecs

Mspecs,en del i koncernen inom Mäklarsamfundet har fått en ny VD. Den 1 juli 2020 tillträdde Marie Martinsson VD-tjänsten. Med Marie som VD står bolaget väl rustat att fortsätta sin expansions- och utvecklingsresa.

MSIS AB, Mspecs i vardagligt tal, är mäklarsystemet av mäklare, för mäklare. Sedan 2014 har Mspecs arbetat för att underlätta svenska fastighetsmäklares vardag genom att erbjuda ett modernt, användarvänligt och driftsäkert mäklarsystem med en support i världsklass. MSIS AB är idag ett moget bolag med nöjda kunder. Bland kunderna finns bland annat Svensk Fastighetsförmedling, Mäklarhuset, Ludvig & Co, Areal och snart även Skandiamäklarna.

Jag är oerhört glad och entusiastisk över att få möjligheten att underlätta vardagen för Sveriges fastighetsmäklare tillsammans med Mspecs duktiga medarbetare. Det är vad Mspecs i grunden handlar om. Nu blir det fullt fokus på fler kunder och att fortsätta utveckla produkten för att möta kundernas krav och utmaningar i en allt mer digitaliserad värld, säger Marie Martinsson, VD Mspecs. 

Marie Martinsson har varit styrelseledamot i MSIS AB sedan 2017 och operativ chef sedan 2018. Marie har många års erfarenhet som ledare och verksamhetsutvecklare inom bank- och försäkringsbranschen. 

-    Det kändes väldigt naturligt och strategiskt rätt att låta Marie ta över ledarrollen i verksamheten. Marie har tillsammans med medarbetare och styrelse visat ägaren, Mäklarsamfundet, att hon har förutsättningarna att ta verksamheten vidare mot nya spännande mål, säger Kenneth Ivarsson, styrelseordförande för MSIS AB.   
 

  

Skapad 3 september 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Ny på jobbet