Nyhet Bransch 27 september 2018

Niklas Rollgard till Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet förstärker juridikavdelningen med Niklas Rollgard. Niklas kommer närmast från tjänsten som chefsjurist på Fastighetsmäklarförbundet FMF. Niklas börjar sin tjänst den 23 december 2018.

Pressmeddelande den 25 september 2018

- Mäklarsamfundet utvecklar sitt medlemserbjudande kontinuerligt. Juridisk branschexpertis, rådgivning och övrigt juridiskt stöd till fastighetsmäklarna är en central och mycket uppskattad del i erbjudandet. Med Niklas Rollgard blir vi ännu starkare på det området, säger Björn Wellhagen, VD Mäklarsamfundet.

Niklas Rollgard har en gedigen branscherfarenhet. Före sin tjänst som chefsjurist på Fastighetsmäklarförbundet FMF arbetade Niklas med bolagsjuridik och mäklarrådgivning på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Niklas börjar sin tjänst som förbundsjurist på Mäklarsamfundet i slutet av december.

- Jag ser fram emot att bli en del av Mäklarsamfundet och där få fortsätta min resa i den dynamiska och oerhört intensiva fastighetsmäklarbranschen. I min roll kommer jag att jobba med såväl övergripande branschjuridik som juridisk rådgivning, som jag vet gör stor skillnad i våra medlemmars vardag. Branschen går en spännande tid till mötes och står inför betydande förändringar, inte minst till följd av den nya fastighetsmäklarlagen som är på gång under kommande år. Det ska bli väldigt kul att få ta mig an detta med mina nya kolleger på Mäklarsamfundet, säger Niklas Rollgard.

Skapad 27 september 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Ny på jobbet