Nyhet Medlem 23 augusti 2018

I startgroparna för Mäklarsamfundets 100-årsjubileum

Förberedelserna för Mäklarsamfundets 100-årsjubileum pågår för fullt. Närmast på tur står en roadshow där Mäklarsamfundet kommer till en ort nära dig och ordnar inspiration, utbildning och fest.

<< Tillbaka till nyhetsbrev

2019 var det 100 hundra år sedan Greve Carl Mörner grundade det som idag är Mäklarsamfundet. Det är självklart värt att fira och det ska vi göra tillsammans!

Mäklarsamfundet besöker sex orter tillsammans med inspirationstalare och samarbetspartners under 2018-2019. Har du inte anmält dig ännu så är det hög tid!

Eva Prien, utbildningsansvarig på Mäklarsamfundet, projektleder 100-årsjubileet.

Eva, vad kan vi vänta oss under turnén?

Du kommer få uppleva en spännande eftermiddag och kväll fylld med inspiration, kunskap, möten med kollegor och samarbetspartner samt god mat. Dagen inleds av Mäklarsamfundets VD Björn Wellhagen och därefter får du en inspirationsföreläsning av Paolo Roberto. Du får även det senaste inom mäklarjuridiken från våra jurister. Hemnet är också på plats för att ge dig deras senaste nyheter och sin syn på marknadsläget. Dagen avslutas med en trerätters middag och dryck.

Vad ser du själv mest fram emot?

Jag ser fram emot hela jubileumsfirandet med alla olika aktiviteter och självklart att få träffa alla härliga medlemmar över hela landet.

Hur gör man för att anmäla sig och säkra sin plats?

Du anmäler dig till den ort och det datum som passar dig bäst genom att klicka på länken nedan.

Anmälan

Skapad 23 augusti 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Mäklarsamfundet