God jul
Nyhet Medlem 13 december 2023

God jul och gott nytt år önskar Mäklarsamfundet

Så går 2023 mot sitt slut och Mäklarsamfundets nyhetsbrev tar en paus fram till den 11 januari. Vi vill därför passa på att skicka med en riktigt stor god jul och god nytt år-hälsning till er läsare och uppmana er till att njuta av lite välförtjänt ledighet.

2023 går mot sitt slut och Mäklarsamfundet vill passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Avvikande öppettider kring jul och nyår kan du ta del av här och Mäklarsamfundets nyhetsbrev är tillbaka den 11 januari.  

Året har, precis som stora delar av 2022, inneburit en trögare marknad än vad vi är vana vid men det finns också tecken på att räntetoppen är här – vi hoppas därför på att 2024 blir året då vi får återse en piggare marknad.

Nästa år tillträder dessutom Mäklarsamfundets nya vd Oskar Öholm – redan i början av januari. Vi kommer att presentera honom ännu närmare i samband med att han tillträder och du kommer bland annat att få lära känna honom i ett nytt avsnitt av Tak över huvudet som släpps samma månad.

I övrigt blickar vi tillbaka på ett lyckat årsmöte och en lyckad branschdag – och vill tacka alla som bidrog till att göra dem till just det.

Nu hoppas vi att ni medlemmar kan njuta av lite välförtjänt ledighet och att tomten kommer även i år. Ha en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Skapad 13 december 2023
Uppdaterad 14 december 2023
Medlem Mäklarsamfundet