Ellery Beach House
Nyhet Medlem 10 mars 2022

Om årsmötet på Ellery Beach House

Save the date! Den 19 maj intar Mäklarsamfundet Ellery Beach House och hoppas att ni medlemmar hänger med oss. Redan dagen innan smygstartar vi för den som längtat efter att träffa sina branschkollegor igen – men se till att vara redo för en hejdundrande utmaning.

Restriktionerna är släppta och våren är snart redo att knacka på dörren. I samband med det vill vi presentera upplägget för vårt stundande årsmöte – som vi äntligen kan hålla tillsammans med er medlemmar igen. Som vi redan informerat er om så kommer årsmötet att gå av stapeln den 19 maj på Ellery Beach House, Lidingö. Det kommer att hållas föreläsning från våra duktiga jurister och självklart en middag efteråt. Så skriv ned datumet i kalendern för det här vill du inte missa.

För den som är extra sugen på att träffa branschkollegorna igen passar vi också på att berätta att vi smygstartar redan den 18 maj. Då hoppas vi att ni era vinnarskallar är på högvarv för vi anordnar både en golftävling och padelturnering i majsolen. Om det blir middag även den 18e? Jajamän! 

Inbjudan kommer inom kort. Vi ses!
 

Skapad 10 mars 2022
Uppdaterad 20 februari 2023
Mäklarsamfundet