Nyhet Medlem 15 februari 2018

Har du rätt försäkringar?

För att arbeta som fastighetsmäklare måste du ha en ansvarsförsäkring. Mäklarsamfundet tecknar en gemensam ansvarsförsäkring till förmån för alla anslutna fastighetsmäklare. Men har du försäkring för ditt kontor eller till dig själv om olyckan är framme? Vi hjälper dig få koll på vilka tilläggsförsäkringar du kan teckna.

<< Tillbaka till nyhetsbrevet

På uppdrag av Mäklarsamfundet har försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson tagit fram ett flertal olika skräddarsydda försäkringsprodukter – till förmånliga premier. 

För dig som fastighetsmäklare
Olika tilläggsförsäkringar som kan tecknas av dig som omfattas av grundförsäkringen t ex höjning av försäkringsbeloppet i grundförsäkringen. Det går även att välja flera olika valbara försäkringsbelopp.

För dig som fastighetsmäklarassistent
En ansvarsförsäkring för dig som genomgår eller har genomgått Mäklarsamfundets utbildning till kvalificerad fastighetsmäklarassistent.

För kontoret
En paketerad kontorsförsäkring som är anpassad till den verksamhet ett fastighetsmäklarkontor bedriver och innehåller bland annat egendoms-, ansvars- och tjänstereseförsäkring samt valbara tilläggsförsäkringar t ex sjukavbrottsförsäkring.

För era säljare
Dolda felförsäkringar för fastighet och bostadsrätt. Läs mer på www.doldafel.se.

Läs mer om tilläggsförsäkringarna här.

Skapad 15 februari 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Mäklarsamfundet