Mäklarsamfundets utvecklingsprojekt & trevlig sommar!
Nyhet Bransch 3 juli 2020

Mäklarsamfundets utvecklingsprojekt & trevlig sommar!

Mäklarsamfundets styrelse beslutade i maj månad att starta ett nytt bolag, Mäklarsamfundet utveckling i Sverige AB.

Verksamheten som skall bedrivas i bolaget syftar till att skapa och utveckla tjänster och produkter för landets bostadskunder samt mäklarbranschen. I stort handlar det om att ge landets bostadskunder ett större underlag för beslut kring bostadsaffären, mäklarna skall via en helt ny plattform få mycket större synlighet och de kommer dessutom genom ny teknik kunna spara tid och pengar på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.
 
Då ett gediget arbete gjordes av projektgrupper och styrelse innan beslutet togs, har ett nytt bolag nu bildats och har arbetet med att utveckla är i full gång.

Vi ser fram mot att kunna berätta mer om projektet för våra medlemmar framöver men just nu ligger full fokus på att få bästa möjliga start på verksamheten, skapa rutiner och hantera de frågor som är prioriterade.

Det är ett fantastiskt inspirerande arbete och aldrig tidigare har vi blivit kontaktade av så många bolag som är intresserade av att bidra till Sveriges mest spännande bransch, bostadsbranschen.

Landets fastighetsmäklare har gjort ett fantastiskt arbete med att hålla igång bostadsmarknaden under ovanligt svåra förhållanden, men just nu hoppas vi det blir några veckors välbehövlig vila innan vi tillsammans kör igång igen i augusti.

Ta fram en bok, lägg er i hängmattan och bara njut av den svenska sommaren, så ses vi till hösten!


Med vänliga hälsningar
Mäklarsamundet utveckling i Sverige AB
 

Skapad 3 juli 2020
Uppdaterad 3 mars 2023
Mäklarsamfundet