Mäklarsamfundet
Nyhet Medlem 19 december 2019

Vad vill ni se mer av i nyhetsbrevet 2020?

Nyhetsbrevet är en viktig del i vår kommunikation. Det är ett enkelt och effektfullt verktyg som hjälper oss att ständigt måna om relationen till våra medlemmar, till branschen och till övriga med intresse för våra frågor.

Vår ambitionsnivå är hög – nyhetsbrevet Fastighetsmäklaren ska vara branschens bästa och mest relevanta nyhetskanal och informationskälla. Som den äldsta och största av medlemsorganisationerna för fastighetsmäklare känner vi ett stort ansvar när det kommer till att utgå ifrån fakta, gedigen kunskap och reflektion. Men förutom nyheter och rena fakta innehåller nyhetsbrevet varje gång även intervjuer med profiler i branschen, spaningar och analyser av mer lättsmält karaktär.

Nu är det dags för ett nytt år och det innebär också en ny säsong för nyhetsbrevet Fastighetsmäklaren. Med oss in i 2020 vill redaktionen hemskt gärna höra era synpunkter om vad vi kan göra bättre. Finns det någonting vi bör lyfta oftare, saknar ni något – eller skriver vi kanske rentav för mycket om något ämne? Ingen tanke är för liten så fatta pennan, tangentbordet eller paddan och skicka in dina reflektioner till daniel.turfors@maklarsamfundet.se!
 

Skapad 19 december 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Mäklarsamfundet