Ny höst med Mäklarsamfundet
Nyhet Bransch 24 augusti 2023

Nu börjar en ny höst med Mäklarsamfundet

Är du den som tycker att sommaren redan är över, eller lever det hägrande löftet om några kvällar på balkongen kvar? Oavsett så vill vi på Mäklarsamfundet göra dig redo för en ny och spännande höst – och har sammanställt några av de stora händelser som du har att se fram emot.

Förmodligen har du nyss bytt hängmatta mot kontorsstol och sovmorgon mot alarm. Men visst finns det ändå något härligt i den där perioden när allt drar igång på riktigt igen samtidigt som de krispiga höstvindarna börjar göra sig påminda? 

Hur marknaden utvecklas under hösten, ja det återstår väl att se. På Mäklarsamfundet blickar vi framåt mot en händelserik hösttermin. I samband med årsskiftet välkomnar vi vår nya vd Oskar Öholm. Oskar kommer närmast från rollen som vd för Fastighetsägarna Stockholm och kommer att bidra med lång erfarenhet från fastighetsbranschen och tunga erfarenheter från politikområden som är centrala för vår bransch. Oskar kommer givetvis att presenteras närmare i kanalerna längre fram.  

Vi ser också fram emot den stora branschdagen på Berns den 23 november där vi, dagens konferencier Messiah Hallberg och förhoppningsvis just du intar de anrika lokalerna för en heldag och kväll i fastighetsmäklarbranschens tecken. 

Dessutom kommer Mäklarsamfundet fortsatt att producera avsnitt av vår uppskattade talkshow Tak över huvudet, där vi kommer att skrapa på ytan och gräva på djupet när det kommer till branschens och yrkets alla delar. Som vanligt kommer du att kunna ta del av avsnitten på vår Youtube-kanal och nästa avsnitt kommer inom kort. 

Vi hoppas också på en spännande höst när det kommer till bostadspolitiken och som vi alla vet så är fastighetsmäklarbranschen en föränderlig sådan, så håll utkik i våra kanaler under hösten för fler nyheter och matnyttig information! 

Skapad 24 augusti 2023
Uppdaterad 24 augusti 2023
Mäklarsamfundet