Dilini Panabokke
Nyhet Bransch 6 september 2019

"Välj en utbildning med hög kvalitet och personligt bemötande"

Dilini Panabokke avslutade sin utbildning till Fastighetsmäklare hos Lexicon University och LTU våren 2019 och arbetar nu som fastighetsmäklare på Bjurfors Kungsholmen i centrala Stockholm.

Kan du säga något som varit extra bra med din utbildning?
- Det var bra att kunna gå i en klass, det gav oss bra sammanhållning trots att vi var spridda runt hela landet och vi kunde hjälpa och stötta varandra. Kursernas upplägg och kvaliteten på lärarna var också bra då vi fick göra många praktiska och branschnära projektarbeten där vi fick applicera våra akademiska kunskaper.

Hur har det fungerat att arbeta och studera samtidigt?
- Jag jobbade på Bjurfors huvudkontor på Kungsholmen parallellt med mina studier och då var det toppen att jag själv kunde styra studierna eftersom alla föreläsningarna spelades in. Lexicons distansbaserade koncept där huvuddelen av studierna ges via webben är verkligen att rekommendera! Jag var även med live så mycket som möjligt då det var seminarier så jag kunde fråga lärarna och få extra tips även om dessa dagar också spelades in. Sedan såg jag till att planera in mycket lästid och lyssna på inspelningarna.

Har du några rekommendationer till de som funderar att läsa till fastighetsmäklare?
- Jag tycker det är viktigt att välja en utbildning med hög kvalitet och personligt bemötande. Luleås fastighetsmäklarutbildning som funnits i 13 år har mycket gott renommé och att få möjlighet att läsa den som distansbaserad uppdragsutbildning är en fantastisk förmån tycker jag. Det är sedan viktigt att förstå att det är en universitetsutbildning som går i intensiv takt – men det är det värt! Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera denna fastighetsmäklarutbildning med Lexicon och LTU, säger Dilini.

Torsdag 10 oktober 2019 är det dags för nästa Fastighetsmäklarstart, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans. 

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>> 

Skapad 6 september 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Sponsrat