Nerja
Nyhet Bransch 22 mars 2018

Blivande fastighetsmäklare avslutar sin utbildning med en utbytesresa till spanska solkusten!

Tiden går fort och nu är det bara ett halvår kvar innan den första gruppen som studerar till fastighetsmäklare hos Lexicon University och Luleå tekniska universitet blir färdiga!

”Allt har varit toppen. Lexicon University och Luleå tekniska universitet levererar en högklassig, verklighetsnära utbildning och det gillar jag. Det är jättebra att vi får tillämpa de akademiska teorierna med olika praktiska övningar, det har gett mig en större förståelse och är något jag kommer ha stor nytta av när jag snart skall börja arbeta som fastighetsmäklare. Att alla föreläsningar spelas in så jag kan lyssna och repetera är också suveränt”, berättar Daniel Åberg som är en av deltagarna.

”Jag och mina 20 klasskompisar har blivit som en familj trots att vi är utspridda över hela landet. Vi får support och vägledning dygnet om under de 18 månaderna som utbildningen tar. Med det personliga bemötande som jag och de andra deltagarna får är det inte svårt att lyckas, trots att vi pluggar i en så intensiv takt”, fortsätter Daniel.

”Toppen också att det lagts in ett utbyte med mäklarkontor på Solkusten i Spanien i slutet av augusti där vi alla får ta del av hur det är att jobba utomlands som mäklare. Att jobba utomlands några år är en dröm för mig”, avslutar Daniel.

Att Daniel och hans arbetsgivare, Svenska Mäklarhuset, valde Lexicon Universitys uppdragsutbildning beror på att den genomförs i samarbete med välrenommerade Luleå tekniska universitet. Även det distansbaserade konceptet samt att utbildningen tar upp mycket sälj och etik och är speciellt riktad mot fastighetsmäklare var också viktiga anledningar!

maklarebild4_700px.jpg


Måndagen den 7 maj 2018 är nästa start för Fastighetsmäklarutbildningen, en 18 månaders distansbaserad utbildning som ges i Stockholm och på distans.

Vill du veta mer läs HÄR eller kontakta utbildningschef Maria Bäck Johansson, mob 076-767 47 52, maria.back-johansson@lexicon.se.

Skapad 22 mars 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Sponsrat