Rebecca Lindgren
Nyhet Bransch 29 maj 2019

REBECCA LINDGREN, BLIVANDE FASTIGHETSMÄKLARE

Rebecca Lindgren, mäklarassistent hos Magnusson Mäkleri, Täby, valde Lexicon University och Luleå tekniska universitets (LTU) fastighetsmäklarutbildning då hon skulle vidareutbilda sig till fastighetsmäklare. Rebecca har nu läst halva tiden och vi har ställt några frågor till henne om utbildningen.

Kan du säga något som du tycker är extra bra med Lexicon Universitys och LTU’s fastighetsmäklarutbildning?
- Vi får tillämpa de akademiska teorierna genom att göra praktiska, branschrelaterade projektarbeten under utbildningen, det har gjort klassen sammansvetsad och är lärorikt inför för mitt kommande arbete som fastighetsmäklare.

- Huvuddelen av studierna sker via webben och alla föreläsningar spelas in vilket är väldigt bra och något jag rekommenderar jag varmt i och med att jag arbetar parallellt med studierna. På så sätt kan jag lyssna och repetera så mycket jag vill och när jag det passar mig eftersom jag inte alltid har möjlighet att delta live på alla föreläsningar.

Har du några rekommendationer till de som funderar att läsa till fastighetsmäklare?
- Välj en utbildning där kvalitet, praktisk tillämpning och ett personligt bemötande står i fokus.

Luleå tekniska universitets fastighetsmäklarutbildning har bedrivits i 13 år på campus i Luleå. Den har mycket gott renommé och deras samarbete med Lexicon University har gett utbildningen en ny dimension i och med att den är distansbaserad och har Stockholm som bas. 

- Utbildningen går i ett snabbt tempo och är på universitetsnivå så jag får lägga ner mycket tid för mina studier men det är kul och jag kan varmt rekommendera denna utbildning, avslutar Rebecca.

Onsdag 28 augusti 2019 är det dags för vår nästa Fastighetsmäklarstart, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans. Utbildningen är speciellt anpassad för morgondagens fastighetsmäklare med en verklighetsbaserad, praktisk och branschnära inriktning där sälj och etik är viktiga ledord. 

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>> 
 

Skapad 29 maj 2019
Uppdaterad 14 mars 2023
Sponsrat