Lars Bäckström
Nyhet Bransch 13 februari 2020

Examinatorn och läraren: "Framtiden för välutbildade fastighetsmäklare ljus"

Lars Bäckström är examinator och omtyckt lärare i juridik för Fastighetsmäklarutbildningen vid Luleå tekniska universitet, som tillsammans med Lexicon University även erbjuder en distansbaserad uppdragsutbildning för blivande fastighetsmäklare från hela Sverige sedan 2017.

”Juridikblocket är en omfattande och viktig del av Fastighetsmäklarutbildningen då man som fastighetsmäklare i Sverige även har juridiskt ansvar i förmedlingsprocessen till skillnad mot de flesta andra länder. Jag och mitt team på LTU vill förse våra kursdeltagare med en så bred och djup kunskap som möjligt inom det juridiska området att ta med sig in i sitt kommande yrke och vi lägger därför stor vikt vid problemlösning i vår undervisning för att ge så god förståelse som möjligt, säger Lars Bäckström”

Det finns ett stort behov av välutbildade fastighetsmäklare så framtiden ser ljus ut. Branschen vill ha en snabb och flexibel utbildning med hög kvalitet och denna utbildning genomförs i mindre klasser där alla föreläsningar spelas in så deltagarna kan lyssna och repetera vilket är mycket uppskattat.

Fredag 6 mars 2020 startar nästa Fastighetsmäklarutbildning om 120 hp, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans.

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>> 
 

Skapad 13 februari 2020
Uppdaterad 8 mars 2023
Sponsrat