Webtop Spring
Nyhet Bransch 4 april 2019

Lyckad lansering av Webtop Spring för Mäklarhuset

Webtop Solutions har länge varit en pålitlig leverantör till den nordiska mäklarbranschen. Nu lanserar Webtop Solutions fjärde generationens produktionssystem – Webtop Spring.

– Vi mer än halverar både kostnad och produktionstid genom att välja Webtop Solutions som helhetsleverantör säger Erik Wikander, VD på Mäklarhuset som var först med att lansera nya Webtop Spring i december.

Webtop Spring är en framtidssäkrad lösning baserad på femton års erfarenhet av att utveckla moderna produktionssystem för fastighetsmäklarbranschen. Det kan användas i alla webbläsare och på alla plattformar. För smidiga arbetsflöden med minimala ledtider är Webtop Spring helintegrerat med mäklarsystem, fotografer, CRM-system, tryckerier, adressleverantörer, distributörer och telemarketingföretag.

– Vi tar ansvaret för hela kedjan genom produktion, tryckkvalitet och distribution, vilket innebär att användarna bara behöver ringa vår support så tar vi kontakt med våra underleverantörer. Webtop Spring är ett komplett verktyg för produktion av marknadsmaterial oavsett kanal. Det är förstås kul att höra hur nöjda Mäklarhuset är med sitt byte, berättar Fredrik Jonson, vd på Webtop Solutions.

native_webtop5.jpg

Om Webtop Solutions
Webtop Solutions är ett utvecklingsföretag som sedan 2003 uteslutande utvecklat IT-verktyg för den nordiska fastighetsmäklarbranschen. Webtop Solutions affärsidé är att göra mäklarens vardag enklare och mäklarföretaget mer lönsamt. Huvudprodukten är Webtops marknadsverktyg för grafiskt material såsom objektbeskrivningar, direktreklam, annonser, fönsterskyltar, roll-ups, affischer, intagsmaterial osv. Dessa trycks vanligtvis på samarbetande tryckerier men kan också skrivas ut på kontorets egen skrivare. Till övriga produkter som Webtop utvecklar hör mäklarsystem, CRM, telemarketingverktyg, rapportverktyg och verktyg för digital marknadsföring.

Webtop Solutions omsätter drygt 80 MSEK och i mallverktyget produceras mer än 1 000 000 pdf-filer per år. Det svenska bolaget är en sälj- och marknadsorganisation med sex medarbetare medan support- och utvecklingsorganisationen är anställda av det norska moderbolaget. Totalt har Webtop Solutions 32 anställda varav 20 är IT utvecklare.

Webtop Solutions kunder
Webtop Solutions samarbetar med i stort sett alla större svenska mäklarkedjor såsom Fastighetsbyrån, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset, Svensk Fastighetsförmedling, Erik Olsson, ERA, Svenska Mäklarhuset, Notar, Mohv men till kunderna hör även många mindre fristående mäklarföretag.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda!

www.webtopsolutions.se

Vill du veta mer om Webtop Spring, kontakta:
peter@webtopsolutions.se eller mikael@webtopsolutions.se

Skapad 4 april 2019
Uppdaterad 14 mars 2023
Sponsrat