Nyhet Bransch 28 mars 2018

Mäklarhuset inleder samarbete med Webtop Solutions

Efter en lång upphandlingsprocess har Mäklarhuset nu tecknat avtal med Webtop Solutions. Med det nya produktionssystemet Webtop Spring ska Mäklarhuset optimera leveranstider för objektbeskrivningar och DR.

Webtop Spring är en ny plattform baserat på den senaste teknologin.

– Den nya generationens system har ett nytt och lättarbetat användargränssnitt samt en ny texteditor som förbättrar textflöden och previews, vilket kommer vara uppskattat av många användare, berättar Erik Wikander, VD på Mäklarhuset.

Under 2017 producerade Webtop Solutions över 250 000 DR för Mäklarhusets kontor, så många av medarbetarna är redan vana att använda delar av Webtops produktionsverktyg.

– I full drift kommer vi med vår nya lösning även att kunna förbättra beställningstider/deadlines och på så sätt optimera leveranstider för objektbeskrivningar och DR, säger Erik Wikander.

– Vi på Webtop Solutions är förstås glada och stolta över att Mäklarhuset valde Webtop Spring som sitt nya produktionssystem. Mäklarhuset ser vi som en av de mest innovativa svenska mäklarkedjorna vad beträffar IT-lösningar och tillsammans kommer vi kontinuerligt fortsätta att utveckla och förbättra våra olika lösningar, säger Peter Nilsson, partner och kundansvarig i Webtop Solutions.

Mäklarhuset är privatägt och Sveriges största mäklarföretag som inte är franchise med ca 500 medarbetare på över 100 kontor runt om i Sverige och i delar av Spanien.

Webtop Solutions är ett IT-utvecklingsföretag verksamt i Sverige, Norge, Danmark och USA. Företaget, som uteslutande arbetar med mäklare, har 45 anställda varav 32 systemutvecklare och omsätter 85 MSEK.

Läs pressmeddelandet från Webtop Solutions här.

Skapad 28 mars 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Sponsrat