Toyota
Nyhet Medlem 26 augusti 2021

ALLT DET BÄSTA – UTAN KOMPROMISSER

Redan 1997 presenterade Toyota en revolutionerande ny teknik. Toyota Prius, världens första serietillverkade elhybrid, drevs av både en bensin- och en elmotor som fungerade sömlöst tillsammans. Idag, snart 25 år senare, tillverkar Toyota fjärde generationens hybridteknik som är världsledande. Toyotas innovativa framåtanda har banat väg för ännu större möjligheter och ännu fler drivlinor att välja mellan. Som batteridrivna elbilar, vätgasdrivna elbilar och laddhybrider, till exempel.

Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i levererar en klassledande kombination av räckvidd på el, låga CO2-utsläpp och prestanda. Med en total systemeffekt på 306 hästkrafter, med hjälp av bland annat ett nyutvecklat högeffektivt litiumjonbatteri och en boost-omvandlare, kommer du uppleva en helt ny känsla av acceleration. En kraftig sådan. Nya RAV4 Laddhybrid AWD-i accelererar från 0-100 km/h på imponerande 6,0 sekunder. Du kan köra upp till 75 km helt på el. Och när räckvidden tar slut fortsätter du köra RAV4 Laddhybrid som elhybrid där du kan köra upp till 50% av tiden på el.   

Som medlem i Mäklarsamfundet har du chansen att få köra antingen RAV4 Laddhybrid AWD-i eller någon annan Toyota – varje dag. Du får nämligen upp till 10% rabatt om du köper en av Toyotas elektrifierade modeller. Allt du behöver göra är att kontakta din närmaste Toyota-återförsäljare för att få mer information om erbjudandet.

Skapad 26 augusti 2021
Uppdaterad 24 februari 2023
Sponsrat