Ali Mroveh
Nyhet Bransch 9 december 2020

Ali Mroveh, utbildad fastighetsmäklare på Lexicon University och franchisetagare på SkandiaMäklarna i Helsingborg

Ali Mroveh, 37 år, avslutade sin utbildning till Fastighetsmäklare hos Lexicon University och LTU i hösten 2018 och är nu en etablerad, omtyckt fastighetsmäklare tillika franchisetagare på SkandiaMäklarnas kontor i Helsingborg.

Kan du säga något som varit extra bra med din utbildning?

- I och med att jag har familj och även jobbade en hel del parallellt när jag studerade så var det toppen att jag själv kunde styra mina studier i och med att alla föreläsningarna spelades in. När jag ser tillbaka på min utbildning så var det väldigt värdefullt att få gå i en mindre klass där vi alla blev sedda och hörda av Lexicon. Det gav oss deltagare en bra sammanhållning trots att vi var spridda runt hela landet. Kvaliteten på lärarna och kursernas innehåll höll hög standard och vi fick göra många branschrelaterade uppgifter kopplade till ämnena vi läste vilket gav stor förståelse inför det kommande yrket.

Hur har det fungerat att arbeta och studera samtidigt?

- Det fungerade bra, det viktiga var att planera in sin lästid och att vara målmedveten. Lexicon University’s distansbaserade koncept där huvuddelen av studierna ges via webben var verkligen bra. Jag försökte vara med live så mycket som möjligt så jag kunde fråga lärarna och få extra tips sedan planerade jag in tid att lyssna på inspelningar och repetera så mycket som möjligt.

Har du några rekommendationer till de som funderar att läsa till fastighetsmäklare?

- Jag tycker jag det är viktigt att välja en utbildning med hög kvalitet och personligt bemötande. Luleås fastighetsmäklarutbildning som funnits sedan 1994 har mycket gott renommé och att få möjlighet att läsa den som distansbaserad uppdragsutbildning är en fantastisk förmån tycker jag. Sedan är det viktigt att förstå att det är en universitetsutbildning som går i intensiv takt – men det är det värt! Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera denna fastighetsmäklarutbildning med Lexicon University och LTU, säger Ali.

Fredag 12 mars 2021 startar nästa Fastighetsmäklarutbildning, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans. 

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>>
 

Skapad 9 december 2020
Uppdaterad 27 februari 2023
Sponsrat