Jonathan Jutbo
Nyhet Bransch 28 januari 2021

JONATHAN JUTBO, BLIVANDE FASTIGHETSMÄKLARE

Jonathan Jutbo, mäklarassistent hos SkandiaMäklarna, Sundsvall valde Lexicon University och Luleå tekniska universitets (LTU) fastighetsmäklarutbildning då han skulle vidareutbilda sig till fastighetsmäklare. Jonathan blir färdig under våren 2021 och vi har ställt några frågor till honom om utbildningen.

Kan du säga något som du tycker är extra bra med Lexicon Universitys och LTU’s fastighetsmäklarutbildning?

- Huvuddelen av studierna sker via webben och nu under pandemitiden har utbildningen skett helt på distans, en omställning som Lexicon och LTU klarat mycket bra tycker jag.

- Vi får tillämpa de akademiska teorierna genom olika praktiska, branschrelaterade projektarbeten under utbildningen, en bra modell som ger värdefull kunskap och god förståelse inför mitt kommande yrke som fastighetsmäklare. 

- Det är mycket bra att alla föreläsningar spelas in så jag kan lyssna och repetera när det passar. På så sätt kan jag kunnat jobba parallellt med mina studier trots att jag inte alltid haft möjlighet att delta live på alla föreläsningar.

Har du några rekommendationer till de som funderar att läsa till fastighetsmäklare?

- Välj en utbildning där kvalitet, praktisk tillämpning och ett personligt bemötande står i fokus.

Luleå tekniska universitets fastighetsmäklarutbildning har bedrivits i 13 år på campus i Luleå. Den har mycket gott renommé och samarbetet med Lexicon University har gett utbildningen en ny dimension i och med att den är distansbaserad och har Stockholm som bas. 

- Utbildningen går i ett snabbt tempo och är på universitetsnivå så det är viktigt att planera in mycket tid för studierna men det är kul och jag kan varmt rekommendera denna utbildning, avslutar Jonathan.

Fredag 12 mars 2021 startar nästa Fastighetsmäklarutbildning, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans. Utbildningen är speciellt anpassad för morgondagens fastighetsmäklare med en verklighetsbaserad, praktisk och branschnära inriktning där sälj och etik är viktiga ledord. 

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>>

Skapad 28 januari 2021
Uppdaterad 27 februari 2023
Sponsrat