Vitec
Nyhet Bransch 20 april 2023

”Mobiliteten är outstanding”

Sponsrat. Vad är det bästa med Express Mäklarsystem, Sveriges ledande affärssystem för fastighetsmäklare? Vi har frågat våra kunder vad de uppskattar mest med systemet - här kommer deras Topp fem-lista:
  1. Mobiliteten - allt fungerar från mobilen, inte bara vissa delar. Det är oerhört värdefullt för oss fastighetsmäklare som ofta är på språng och arbetar oregelbundna tider. 
  2. Kundvårdsdelarna (CRM) är otroligt enkla att arbeta med. Det är till exempel lätt att fördela och följa upp leads och ingenting faller mellan stolarna.
  3. Express ökar vår digitalisering. Med ökad automatisering och fler integrerade tjänster som Identifierad budgivning och Digital signatur kan vi arbeta modernt och konkurrenskraftigt och får mer tid över för kunden. 
  4. Lätt att lära sig. Detta underlättar vid rekrytering. Eftersom systemet är så utbrett i Sverige har många mäklare jobbat med det på tidigare arbetsplatser och är snabbt igång.
  5. Managementfunktioner för till exempel budget, uppföljning av mål och säljledning sparar mycket tid för oss och ger bra underlag för beslut.

Läs mer på expressmaklarsystem.se

Skapad 20 april 2023
Uppdaterad 20 april 2023
Sponsrat