Reklamationer trots osäker bostadsmarknad
Nyhet Bransch 17 maj 2023

Reklamationerna fortsätter trots osäker bostadsmarknad

Sponsrat. Att känna en trygghet när man ska sälja eller köpa ett hus i dagens marknad är förstås inte lika lätt som i en ”normal” marknad. Det råder stor osäkerhet på hur bostadsmarknaden kommer att utvecklas kopplat till både försäljningspris och som köpare till exempel hur elkostnaderna kommer att bli.

I denna typ av marknad har dolda felförsäkringen ännu större betydelse hos en osäker köpare samtidigt som att säljaren har ett skydd vid en eventuell uppdagad skada. Antal reklamationer håller sig på en normal nivå trots att antal sålda hus är ca 30 % lägre än samma period förra året. 

Tipsa era kunder om våra Uppdaga dolda felförsäkringar så tar vi hand om rådgivningen och alla andra frågor kopplat till dolda felförsäkringen. Enkelt för er. Trygghet för era säljare och köpare. 

Läs mer på www.doldafel.se  

Uppdaga dolda felförsäkringar förmedlas av försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB (WTW. Försäkringsgivare är Gjensidige Forsikring ASA, Norge, Svensk filial och ovan referens till antal reklamationer är hämtat därifrån. 

 

Skapad 17 maj 2023
Uppdaterad 17 maj 2023
Sponsrat Bostadsmarknaden