Roomsketcher
Nyhet Bransch 19 september 2019

RoomSketcher satsar på Sverige – tas emot med öppna armar

Planritningar är en självklar del av marknadsföringen av en bostad, men många mäklare tycker att de är krångliga och tidskrävande att ta fram. Vi tillhandahåller ett smidigare sätt att beställa, producera och arkivera planritningar, säger Trine Bretteville, sälj- och marknadschef på planritningsexperten RoomSketcher.

RoomSketcher har fått fantastisk respons från fastighetsmäklare i Sverige, och har på kort tid börjat samarbeta med flera stora mäklarkontor, så som Svensk Fastighetsförmedling och Notar. - Vi använder RoomSketcher dagligen – med deras smidiga app är det superenkelt att göra ändringar och enkla justeringar på våra planritningar. RoomSketcher hjälper oss att spara tid i vardagen, säger Erik Hedlund på Notar Uppsala.

När du beställer från RoomSketcher är det bara att ladda upp underlaget för planritningen, antingen som en bild eller som en skiss. Senast nästkommande arbetsdag får du den färdiga planritningen – både i 2D och 3D. 

Om du behöver göra ändringar i ritningen i sista sekund, till exempel flytta en vägg eller ändra namn på ett rum, gör du det enkelt på egen hand i RoomSketcher-appen, och planritningen är klar för print eller webb så snart du har gjort dina ändringar. 

Vill göra det enklare

RoomSketcher vill hjälpa till att göra vardagen enklare för fastighetsmäklare.  Med hjälp av egenutvecklade lösningar har RoomSketcher lyckats samla alla funktioner som behövs för beställning, produktion och arkivering av planritningar, på en och samma plattform. Plattformen är molnbaserad, för att mäklare – som ofta är på språng – ska ha tillgång till sina planritningar från såväl datorn, som från mobilen eller surfplattan. 

RoomSketcher erbjuder också ett unikt planritningsarkiv, där du kan lagra redigerbara digitala kopior av alla dina planritningar, på ett ställe. Nästa gång du ska sälja en bostad som du har sålt tidigare, kan du enkelt hämta planritningen från arkivet och göra eventuella uppdateringar direkt i appen.

Läs mer om hur RoomSketcher förenklar processen runt beställning av planritningar

Skapad 19 september 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Sponsrat