Vitec
Nyhet Bransch 4 november 2021

Mäklarsystemet som ger dig full koll på läget

Sponsrat från Vitec. Express Mäklarsystem, Sveriges ledande affärssystem för fastighetsmäklare, tar nu ännu ett steg mot målet att bli mäklarens bästa vän - och en suverän hjälpreda! Nu handlar det om att inte missa något i den hektiska mäklarvardagen och låta systemet hjälpa till så mycket det bara går via en ny översiktlig ”dashboard”.

Den stora nyheten på den nya startsidan är Säljar- och Köparresan och dess pedagogiska arbetssätt. Upplevelsen av hur du enkelt kan ”putta” dina kunder framåt genom fliksystemet – från leads till genomförd och uppföljd affär - ger verkligen en WOW-känsla! För dig som arbetar med köpare i utlandet utgör Köparresan motsvarande systemstöd. 

Resan börjar i första fliken med dina leads som ska tas omhand via intagsmötet, och när detta är bokat visas kunden i fliken ”Förbered kundmöten”. Därefter följer flikarna ”Följ upp kund-möten” och ”Återkom”. Jobbar du effektivt i dessa båda flikar är chansen stor att du får uppdraget och kunden flyttas då vidare framåt till fliken ”Förbered försäljning”. När du är klar med intagsarbetet och har förberett bostaden för försäljning flyttas det vidare till fliken ”Till Salu”. Nu är det dags att hitta köpare och jobba med visningar och bud. När bostaden är sålt flyttas det vidare åt höger till fliken ”Förbered tillträde”. I sista fliken ”Följ upp parter” knyter du ihop säcken i varje enskild affär, och slutligen försvinner affären ut ur Säljarresan - du är i mål! 

Det nya fliksystemet erbjuder ett mycket effektivt arbetssätt. Härifrån finns genvägar till kontakter och bostäder. Vissa saker kan utföras direkt i listan - färre klick, bättre överblick och koll på läget!

Allt eftersom du arbetar i systemet fylls uppgifterna på i den nya viktiga rutan ”Att göra idag”. På så sätt tappar du ingenting mellan stolarna. Varför inte börja dagen med att titta här? Det fungerar utmärkt i mobiltelefonen. 

Via de klickbara boxarna mitt på sidan når du sådana CRM-uppgifter som du kan arbeta med när du får en stund över och de viktigaste uppgifterna är klara. På startsidan presenteras även dina nyckeltal och den liggande stapeln visar din s k ”hitrate”, det vill säga utfallet av dina intagsförsök. Hur många kundmöten genererade en affär? Kanske dags för en kontorstävling?

Kontakta info.maklare@vitec.se för mer info om Express Mäklarsystem.
 

Skapad 4 november 2021
Uppdaterad 20 februari 2023
Sponsrat