Nordic Green Energy
Nyhet Bransch 22 augusti 2019

Oslagbart elpris för alla medlemmar!

Nu får du som medlem i Mäklarsamfundet ett rabatterat pris när du tecknar avtal med Nordic Green Energy – marknadens mest erfarna gröna elbolag.

Vilka är vi?
Mikael Söderman är Sverigechef på Nordic Green Energy, ett av Sveriges allra första helgröna elbolag. Han säger: ”Nordic Green Energy har varit klimatsmarta sedan dag ett. Bolaget grundades år 1999 och var då först i Sverige med att enbart sälja grön el. Ägaren, norska Troms kraft, har producerat helgrön el ända sedan 1898.

Inte en smutsig kilowattimme i Sverige på 30 år, alltså!

I början var Nordic Green Energy en av väldigt få som pratade grön el i Sverige. Vi har därför varit en ledande kommunikatör kring förnybar energi och det är genom vettig kommunikation man kan få till en förändring i världen. De flesta av våra konkurrenter har haft andra intressen att ta hänsyn till, men vi har hela tiden kunnat vara exklusiva i våra insatser och vår vision”.

Vårt erbjudande:
Erbjudandet gäller alla medlemmar i Mäklarsamfundet och går dessutom att bruka både för företaget och din privata bostad. Hur bra är inte det?

Vi på Nordic Green Energy vill ha schyssta kunder som bryr sig om miljön. I gengäld är vi såklart schyssta mot våra kunder genom att erbjuda ett lågt elpris som passar just dig.

Vi vill ha ett långsiktigt förhållande med dig och utlovar därför inte bara ett lågt startpris. Istället erbjuder vi ett lågt pris så länge du är kund hos oss. Du behöver därför inte oroa dig för att ditt avtal ska förändras. Vad du ser är vad du får. Med oss slipper du strul och krångel. Vi vill ha kunder som vill vara kunder hos oss. Därför har vi ingen uppsägningstid som låser fast dig om du skulle vilja säga upp ditt avtal. 

Välj Nordic Green Energy, en schysst vän för livet.

Kontakta vår rådgivare Mats Bengtson så hjälper han dig att få ett schysst pris på schysst el till ditt hem och företag! Ditt nya gröna elavtal är bara ett kort samtal bort. Slå ett slag för moder natur redan idag!


 

Skapad 22 augusti 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Sponsrat