Bowla för livet
Nyhet Bransch 16 januari 2020

Bowla för livet 2020

Bowla för livet är en tävling där vi på Anticimex utmanar hela mäklarsverige i en bowlingturnering. För att förena nytta med nöje vill vi också ta vårt samhälleliga ansvar genom att uppmärksamma om typ 1-diabetes som drabbar över 900 barn per år i Sverige, samt bidra till fortsatt forskning på området.

Anticimex kommer därför donera 500 kronor till Barndiabetesfonden för varje mäklarkontor som anmäler sig till tävlingen och vi vill utmana alla att i sin tur donera minst lika mycket i samband med sin anmälan!

Ni anmäler ert kontor genom att gå in på vår anmälningssida längre ner i inbjudan.
Sista dag för anmälan är 10 februari 2020.

Efter anmälan kommer ni bli kontaktade av ert lokala Anticimexkontor för passande dag och tid. Under tävlingsdagen hålls en kortare presentation- och filmvisning om typ 1-diabetes och det kommer bjudas på frukost, lunch eller fika efter önskemål.

Efter sista anmälningsdag finner ni uppdaterad information på Anticimex hemsida. Där kan ni även följa tävlingsresultatet och den insamlade summan. Vinnande tre lag får, utöver äran, ytterligare en generös summa donerad i sitt namn till Barndiabetesfonden.

Tävlingen pågår under februari och mars 2020.

Tv-profilen och sportjournalisten Peter Jihde lever idag med typ 1-diabetes och har gjort en videohälsning till alla som är inbjudna till Bowla för livet. På Anticimex hemsida hittar ni Peters videohälsning, tävlingsinfo och länk till vår insamlingssida.

Anticimex.se


Varmt välkomna med er anmälan och må bästa mäklarkontor vinna!


Anticimex logga
 


Anmälnings- och vinstdonation går oavkortat till Barndiabetesfonden för fortsatt forskning.
 

Bowla för livet - anmälan

Skapad 16 januari 2020
Uppdaterad 13 mars 2023
Sponsrat