Anticimex - Bowla för livet
Nyhet Medlem 19 december 2019

Bowla för livet 2020

Bowla för livet är en tävling där initiativtagaren Anticimex utmanar Sveriges mäklarkontor i en bowlingtävling. I samband med den relationsskapande möjligheten som tävlingen ger vill vi på Anticimex ta vårt samhällsansvar och bidra till fortsatt forskning mot Barndiabetes, specifikt typ 1-diabetes som drabbar över 900 barn i Sverige varje år. För varje mäklarkontor som anmäler sig till Bowla för livet kommer Anticimex därför donera 500 kronor till Barndiabetesfonden.

Med aktiviteten Bowla för livet ville vi förena nytta med nöje och tack vare den goda respons vi fått, både internt på Anticimex men också externt, har vi kunnat utveckla idén. Samarbetet med Mäklarsamfundet har gett oss möjlighet att nå ut till större delen av mäklarsverige och vi hoppas att så många som möjligt vill delta och bidra för att förbättra människors liv.

Barndiabetesfonden har sedan 1989 stöttat forskning med syftet att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar. Fler än två barn i Sverige drabbas dagligen av typ 1-diabetes vilket är över 900 barn om året och minst lika många vuxna drabbas. Typ 1-diabetes är en livshotande sjukdom utan botemedel och den som drabbas får leva med sjukdomen under hela sitt liv. Att uppmärksamma sjukdomen och bidra är därför oerhört viktigt för forskningen, så att tusentals barn och vuxna i Sverige kan få ett bättre liv. 

Anticimex donerar 500 kronor för varje mäklarkontor som anmäler sig till Bowla för livet. Vi har satt upp ett mål att nå 200 000 kronor vilket i teorin skulle innefatta att vi får in anmälningar från 25 procent av landets mäklarkontor – men vi tror och hoppas att vi kan engagera ännu fler och utmanar därför alla mäklarkontor att matcha, eller till och med överträffa vår donerade summa vid anmälan till tävlingen!

En insamlingssida på Betternow.se kommer dyka upp i samband med inbjudan, där man också kan följa insamlingen löpande. Här kan man bidra med valfri summa som oavkortat kommer gå till Barndiabetesfonden för fortsatt forskning om typ 1-diabetes. Bidragen kommer finnas tillgängliga för alla att se och alla bidrag, stora som små, är välkomna.

De tre kontor med bäst tävlingsresultat kommer, utöver äran, få ytterligare en generös summa donerad till Barndiabetesfonden i sitt namn. 

Glöm inte att hålla utkik i er mejl under början på nya året för inbjudan till Bowla för livet - må bästa kontor vinna!

God jul och gott nytt år önskar alla vi på Anticimex!
 

Anticimex
 

Skapad 19 december 2019
Uppdaterad 13 mars 2023
Sponsrat