Ready Digital
Nyhet Medlem 1 juni 2018

Ready Digital AB inleder samarbete med Mäklarsamfundet

Ready Digital AB och Mäklarsamfundet har ingått ett samarbete för att hjälpa fastighetsmäklare att ta till vara de digitala möjligheterna som skapar framtida tillväxt. Ready Digital erbjuder digitala affärsdrivande lösningar för att nå fler kunder och för en lyckad försäljning.

Samarbetet gör det möjligt för Mäklarsamfundets medlemmar att med hjälp av Ready Digitals tjänster öka sina möjligheter till tillväxt. Medlemmar i Mäklarsamfundet får ett rabatterat pris.

– Webbplatsen har blivit den viktigaste kanalen att få kontakt med köpare och framförallt säljare av fastigheter. Genom att koppla ihop webbplatsen med ett mäklarsystem automatiseras publicering av objekt, vilket förenklar och skapar mer utrymme till affärsrelationer, säger Anisa Turcinovic, VD på Ready Digital.

Ready Digital har utvecklat en smart och säker API-koppling till Vitecs och Mspecs mäklarsystem. Kopplingen integrerar objekten på mäklarens egen webbplats, vilket ökar sannolikheten till att besökaren stannar kvar på sidan och tar kontakt. Genom att objekten får samma design som webbplatsen ger den också ett mer professionellt intryck.

Utöver webbplatser med API-koppling erbjuder Ready Digital kompletterande tjänster såsom digital strategi, digital marknadsföring, text och bild till webbplatsen samt grafisk profil med logotyp.

– Fastighetsmäklare ställs ofta inför frågan hur man når ut till fler säljare, då köparen i dagsläget redan är närvarande på de största sajterna för bostadssökning. Genom att bygga och marknadsföra en webbplats som möter fastighetssäljarens behov skapar man möjlighet till fler affärer, säger Anisa Turcinovic.

– Våra medlemmar ligger i framkant i den digitala utvecklingen och är duktiga på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Vårt samarbete med Ready Digital erbjuder fler sådana möjligheter, genom en digital helhetslösning till ett förmånligt pris, säger Anna From, marknadsansvarig på Mäklarsamfundet.

Läs mer om erbjudandet här.

För ytterligare information kontakta:
Peter Sandström, Senior Sales Manager, Ready Digital AB, 0470-703673 eller besök företagets webbplats: www.readydigital.se

Anna From, marknadsansvarig Mäklarsamfundet, 0701-80 90 39.

Ready Digital - din digitala partner
Med smarta API-lösningar till både Mspecs och Vitec samt kompletterande tjänster såsom digital strategi, digital marknadsföring, texter och foto för webben, grafisk profil och logotyp hjälper vi dig att göra din webbplats till ett verktyg för framtida tillväxt.

Skapad 1 juni 2018
Uppdaterad 22 mars 2023
Sponsrat