Linus Olofsson
Nyhet Bransch 10 januari 2019

Nyutbildad på Lexicon University – redan kontorschef

Linus Olofsson är 29 år och nyutbildad fastighetsmäklare på Lexicon University. Han avslutade sin utbildning till fastighetsmäklare hos Lexicon University och  LTU under hösten 2018 och har redan blivit kontorschef. Läs vår intervju med Linus här.

<< Tillbaka till nyhetsbrev

Kan du säga något som varit extra bra med din utbildning?
- I och med att jag har ett aktivt liv med mycket idrott och även jobbat en hel del parallellt med mina studier så var det toppen att jag själv kunde styra studierna då alla föreläsningarna spelades in. Det var också väldigt bra att gå i en klass där alla blev sedda och hörda av Lexicon, det var mycket värdefullt och gav en bra sammanhållning trots att vi var spridda runt hela landet. Jag tycker också att kvaliteten på lärarna och kursernas innehåll höll hög standard.

Hur har det fungerat att arbeta och studera samtidigt?
- Det fungerade riktigt bra, viktigast var att planera in lästiden och att vara målmedveten. Lexicons distansbaserade koncept där huvuddelen av studierna ges via webben var verkligen bra. Jag försökte vara med live så mycket som möjligt så jag kunde fråga lärarna och få extra tips sedan planerade jag in tid att lyssna på inspelningar och repetera så mycket som möjligt.

Har du några rekommendationer till de som funderar att läsa till fastighetsmäklare?
- Jag tycker jag det är viktigt att välja en utbildning med hög kvalitet och personligt bemötande. Luleås fastighetsmäklarutbildning som funnits i 12 år har mycket gott renommé och att få möjlighet att läsa den som distansbaserad uppdragsutbildning är en fantastisk förmån tycker jag. Sedan är det viktigt att förstå att det är en universitetsutbildning som går i intensiv takt – men det är det värt! Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera denna fastighetsmäklarutbildning med Lexicon och LTU, säger Linus.

Måndag 21 januari 2019 är det dags för nästa Fastighetsmäklarstart, en 18 månaders uppdragsutbildning som ges i Stockholm och på distans.

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>>

Skapad 10 januari 2019
Uppdaterad 14 mars 2023
Sponsrat