Nyhet Bransch 21 december 2017

”Flexibel utbildning med hög kvalitet”

Luleå tekniska universitet erbjuder tillsammans med Lexicon University en distansbaserad uppdragsutbildning för blivande fastighetsmäklare från hela Sverige. Helena Brännström, programansvarig för fastighetsmäklarutbildningen, är stolt över hur positivt den nya uppdragsutbildningen har mottagits av både deltagare och branschen.

”Utbildningen är anpassad till mäklarbranschen och har stort fokus på sälj och etik. Vi varvar akademiska studier med verklighetsnära gruppövningar där eleverna får tillämpa sina kunskaper för att lära sig sitt yrke snabbt. Våra små klasser om 25 deltagare ger en personlig utbildning och möjlighet att agera snabbt. Att alla föreläsningar spelas in så att eleverna kan lyssna och repetera när de vill är också mycket uppskattat”, säger Helena Brännström.

”Det finns ett stort behov av välutbildade fastighetsmäklare så framtiden ser ljus ut. Branschen vill ha en snabb och flexibel utbildning med hög kvalité, vilket vi erbjuder”, fortsätter Helena Brännström.

Torsdag 11 januari 2018 är nästa start för Fastighetsmäklarutbildningen, en 18 månaders distansbaserad utbildning som ges i Stockholm och på distans.

Du som är intresserad av nästa utbildningsstart kan läsa mer och anmäla dig här>>

Lexicon

Skapad 21 december 2017
Uppdaterad 22 mars 2023
Sponsrat