Filip Abrizeh
Nyhet Medlem 5 april 2023

Veckans medlemsröst Filip Abrizeh: ”När knopp och kropp mår bra brukar även allt runtomkring bli bra”

Veckans medlemsröst Filip Abrizeh är franchisetagare på Fastighetsbyrån. Han fick nyligen utmärkelsen årets mäklarpersonlighet på Guldhemmet-galan, med en motivering som till stor del handlade om medarbetarnöjdhet och hans fokus på balans mellan arbete och fritid. Vi har intervjuat honom om just det.

Du vann precis Årets mäklarpersonlighet på Guldhemmet-galan. Berätta om den upplevelsen!

–    Jag är både ödmjuk och tacksam för den/de som nominerade mig och juryn som gav mig äran att få vinna! Prisutdelningen var på galan Guldhemmet, en riktigt lyckad kväll med allt vad en "mäklargala" bör innehålla. För min del var det såklart extra trevligt att ha fina kollegor från mina kontor Fastighetsbyrån Vasastan, Hagastaden och Kungsholmen runtomkring mig på plats den kvällen.

Du vann för att du haft hög medarbetarnöjdhet och prioriterat work/life-balance. Varför är det viktigt för dig?

–    Ett team där individerna mår bra, har rätt värderingar och fokus blir automatiskt ett vinnande team och det är ett vinnande koncept. Anledningen till att det är extra viktigt för just mig är att alla i mina team betyder väldigt mycket för mig. Det är klart jag vill att de ska lyckas otroligt bra i sitt arbete, men också med sin hälsa (fysiskt och mentalt) samt med sina relationer med familj, vänner m.m.

Vikten av att värna en långsiktig inställning till yrket är också med i motiveringen. Hur jobbat man med det?

–    Grunden till det hela är att långsiktighet alltid vinner över kortsiktighet, över tid! Mer fokus, tid och resurser på det som över tid ger mest värde. Här ingår även personlig utveckling och självledarskap.

Om du får skicka med ett tips till läsarna, på temat långsiktighet, balans eller medarbetarnöjdhet. Hur skulle det låta?

–    Se till att ge dig själv, dina team/kontor/medarbetare de verktyg de behöver för att kunna leda sig själva. De individer som bemästrar självledarskapet bra har en förmåga att kunna leda sig själv till lycka och framgång inom sitt arbete, med sina kollegor och vänner samt även familj. När knopp och kropp mår bra brukar även allt runtomkring bli bra.

Sist men inte minst – hur firade du?

–    Jag firade med fina kollegor och team från Fastighetsbyrån! Efter firandet är det såklart dags att sätta nya härliga mål...
 

Skapad 5 april 2023
Uppdaterad 5 april 2023
Veckans medlemsröst