Penningtvätt
Nyhet Bransch 17 maj 2023

Tips: Gratis webinarium om åtgärder mot penningtvätt

Nordkyc håller i ett gratis webinarium, helt anpassat för fastighetsmäklare, den 23 maj. Webinariet ska ge en översikt av lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Läs mer om hur du anmäler dig – och ta del av andra kostnadsfria kunskapskällor som kan hjälpa dig.

Nordkyc tillhandahåller Mäklarsamfundets rekommenderade verktyg för kundkännedom. Den 23 maj håller man i ett gratis webinarium anpassat för just fastighetsmäklare. Vad säger egentligen lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism och vad innebär det för dig? 

Det är alltså frågorna som besvaras och anmäla dig kan du göra här.

Vill du som medlem lära dig ännu mer? Då kan du också ta del av ett inspelat seminarium hos oss, där berättar Martin Nordh som är VD för Acuminor om hur utbrett problemet är i Sverige och vad du som fastighetsmäklare kan göra åt det. Ta del av inspelningen här. 

Som vi informerat om tidigare så är också Finanspolisens samordningsfunktion mot penningtvätt och finansiering av terrorism en viktig kunskapskälla. De håller regelbundet i webinarier och dokumenterar viktigt innehåll från dem för dig att ta del av i efterhand, vilket du kan göra här

Skapad 17 maj 2023
Uppdaterad 17 maj 2023
Penningtvätt